vs

Yhteenveto

18.12.2008 SB Raatille tärkeät pisteet

SB Raatin taival IV- divarissa sai jatkoa Varkaudessa 29.11.2008, kun vastaan asettuivat lohkon ”häntäpäähän” sijoittuneet Hupa ja Sou. Edessä olivat kuitenkin erittäin tärkeät pelit varsin tasaisessa sarjassa. SB Raatti haki kyseiseen turnaukseen erityistä piristystä, kun Miika Toivasen asettui maalinsuulle, Markus Ahon pelatessa laitahyökkääjänä.

Ensimmäinen ottelu Hupaa vastaan alkoi edellisten ottelujen tapaan nihkeästi. Tilanteita syntyi molemmin puolin, mutta molempien joukkueiden maalivahdit pitivät loistavilla torjunnoillaan lukemat 0-0 erätauolle.

Toisessa erässä Hupa pysyi vielä Raatin kolmen ketjun vauhdissa mukana, mutta alkoi lopulta kuitenkin hyytyä. Erän lopussa Raatin pitkä painostus jakso lopulta palkittiin, kun Raatin puolustaja Mika Rainti teki kauden ensimmäisen maalinsa Matti Turusen esityöstä. Minuuttia myöhemmin Raatin Arto Taskinen siirsi takalaidan kautta kimmonneen pallon tyhjään maaliin Markus Ahon esityöstä. Lukemat 2-0 säilyivät erätauolle.

Raatti dominoi kolmatta erää, ja takoikin lopulta peräti viisi maalia, Hupan onnistuttua vain kerran. Raatin maaleista vastasivat Jani Riekkinen ja Sami Räsänen, jotka onnistuivat kauden avausmaalin teossa. Lisäksi kolmesta muusta maalista vastasivat Kimmo KorkalainenJoni Toivanen ja Arto Taskinen. Raatti voitti ottelun lopulta lukemin 7-1.

Toisessa ottelusta Raattia vastaan asettui Sou. Luvassa oli odotetusti astetta kovempi joukkue. Ensimmäinen erä alkoi jälleen Raatin kannalta nihkeästi, kun Sou onnistui ajassa 3.39 siirtymään 1-0 johtoon. Ajassa 4.43 Markus Aho toi Raatin peliin mukaan, siirtäessään reikäpallon Jani Riekkisen syötöstä maaliin. Sou kuitenkin iski ajassa 7.44 toisen maalinsa. Raatin Sami Räsänen sai 2 minuutin jäähyn pelinviivyttämisestä, mutta alivoima kestettiin ja erä tauolle mentiin 2-1 lukemissa.

Toinen erä oli jälleen tasaista vääntöä, Raatin pitäessä kuitenkin painopisteen Sou:n puolustusalueella. Lopulta Raatin painostus palkittiin, kun ajassa 19.10 Markus Aho heilutteli verkkoja toistamiseen, nyt Pekka Ahon syötöstä. Maalin myötä tilanne muuttui 2-2:teen. Raatti sai ajassa 19.25 rangaistuslaukauksen, mutta vastustajan maalivahti torjui Joni Toivasen yrityksen. Raatille tarjottiin sen jälkeen vielä ylivoima mahdollisuutta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Lukemat 2-2 säilyivät erätauolle.

Kolmas erä ei palkinnut Raatin kovaa yritystä, vaan Sou onnistui muuttamaan lukemat 3-2:teen jo ajassa 32.52 vastahyökkäyksen päätteeksi. Lopussa Raatti yritti väkisin saada tasoituksen aikaiseksi, mutta laukaukset kilpistyivät vastustajan maalivahtiin. Lopulta Raatin Kimmo Korkalainen onnistui yrityksessään Joni Toivasen esityöstä, muuttaen lukemat 3-3:een ajassa 42.58. Lisämaaleja ei ottelussa nähty.

SB Raatti pelaa seuraavan turnauksensa Nilsiässä 20.12.2008.