Edustus: Kauden 2019-2020 ennakkotunnelmia

Edustuksen kausi 2019-2020 on startannut, kesätreenikausi on päättynyt ja salissa ollaan päästy treenaamaan heinäkuun alusta alkaen. Myös harjoitusotteluita olemme saaneet pelattua jo kaksi, joiden tarkoitus on ollut valmistaa joukkuetta Suomen Cupin toista kierrosta varten.

Ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin Siilinjärven RT Dynamoa (5.div.) vastaan 18.9.2019. Ottelu oli hyvä startti harjoituspelikauteen, josta saatiin omalla pelillä hoidettua 6-2 voitto. Toki ottelu jätti vielä paljon kysymyksiä valmennusjohdolle, mutta pääsääntöisesti ottelu eteni suunnitelmien mukaisesti. Tehokkaimpana pelaajana ottelussa hääri Aki Miettinen (3+0).

Toinen harjoitusottelu pelattiin 1.9.2019 Iisveden IisKiä (3.div.) vastaan. Ottelu oli selkeä mittari tulevaa Suomen Cupia ajatellen. Varsinaisen peliajan jälkeen päätöslukemat 4-4 ovat tuloksellisesti varsin miellyttävät tässä vaiheessa kautta. Peliä saatiin kontrolloitua välillä paremmin ja välillä hieman takkuillen, mutta kokonaisuutena kelpo esitys. Toki syvyyspelaaminen vaatii vielä treeniä kautta ajatellen. Ottelun tehokkaimpana raattilaisena toimi Pekka Aho (1+2).

Joukkueen rakentaminen on myös edennyt ja mukana on joukko lähtijöitä kuin myös tulijoita. Lähtijälistalla on tietenkin monia isoja menetyksiä, mutta toisaalta uudet tulijat tuovat nuoruuden intoa suht kokeneeseen joukkueeseen. Valmennustiimi on myös reagoinut tarvittavilta osin kenttämuutoksilla tilanteeseen ja varsinkin kenttien rakentamisessa on pyritty tasaisuuteen kokemuksen ja nuoruuden innon yhdistelminä.

Lähtijät:
Jukka Mononen (SB Welhot 5.div)
Janne Morosoff (muutto)
Vesa Pykälistö (RT 3.div)
Markus Rantsi (välivuosi)

Tulijat:
Henri Eskelinen
Elias Jylhäsalmi (SB Welhot B-jun.)

SB Raatin pelit starttaavat todenteolla Iisalmen Suomen Cupin toisella kierroksella lauantaina 14.9.2019, jolloin vastaan asettuvat FBI (2.div), RT (3.div) ja RT Dynamo (5.div.). Harjoittelu jatkuu intensiivisesti sarja avaukseen asti, joka nähdään Sonkajärvellä 28.9.2019. Mielenkiintoista kautta saadaan taas kerran todistaa, kun sarjassa vilisee entisiä ja jopa nykyisiä liigatason pelaajia sekä vuodesta toiseen tasaisesti pelaavia, hyvin rutinoituneita joukkueita. Tervetuloa fanittamaan SB Raattia ensi kauden koetoksiin.

Terveisin valmennustiimi

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *