Edustus: SB Raatin taival Suomen Cupissa päättyi

SB Raatin edustuksen taival Suomen Cupissa päättyi ensimmäiselle kierrokselle. SB Raatti isännöi 26.8.2018 pelattu avauskierrosta Nilsiässä. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui entuudestaan tuttu Spartak Joensuusta, joka oli noussut 3. divisioonaan viime kauden päätteeksi. Ottelusta tiedettiin tulevan tasainen ja niinhän siitä tulikin. Ottelu päättyi huonon alun jälkeen Spartakin voittoon 8-6.

Toiseen otteluun vastaan asettui RT Dynamo Siilinjärveltä. Ottelun asetelma oli alusta asti selvä, Raatin heiluttaessa tahtipuikkoja käsissä. Loistavan turnauksen pelannut RT kiusasi isäntiään aivan viime minuuteille asti ja taipui tiukin numeroin 4-6 Raatille.

Kolmanteen otteluun vastaan asettui uudemman kerran Spartak FBI:n viedessä itsensä kahdella voitolla suoraan toiselle kierrokselle. Otteluasetelmat olivat mitä makoisammat ja tiukka vääntö ottelusta saatiinkin. Ottelu oli tasainen alusta loppuun saakka ja kahden erän jälkeen oltiin tasalukemissa 1-1. Ottelun lopussa Spartak pääsi rokottamaan kuitenkin johto-osuman, eikä Raatti enää saanut kavennusta aikaiseksi. Loppulukeman Spartakille 3-1 ja Spartak toiselle kierrokselle.

Valmennus oli tyytyväinen joukkueen esityksiin. Takana on nyt viisi ottelua ennen syyskuun lopun sarja-avausta. Viidestä ottelusta neljä on pelattu 3.divisioonan joukkueita vastaan muutaman maalin erolla sekä yksi ottelu 5. divisioonan joukkuetta vastaan. Peliesitykset ovat koko ajan parantuneet ja kentällisetkin alkavat pikku hiljaa löytää juonensa. Nyt vain kovia treenejä alle ja viimeiset kuviot kuntoon sarja-avaukseen tiivisti alkusyksyn tapahtumia valmentaja Pekka Aho Suomen Cupin jälkeen.