Lasten sählykerhon ilmoittautuminen avattu

SB Raatti jatkaa suuren suosion saanutta lasten sählykerhoa taas syksyllä Kuopiossa. Sählykerho järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa kolmelle ikäryhmälle. Ryhmiin mahtuu 6-12-vuotiaat tytöt ja pojat. Kerhot pidetään joka keskiviikko Jynkänlahden Koululla klo 16:30-18:30 sekä 08-09 kilparyhmän kokoontuessa lisäksi myös maanantaisin. Taitoryhmä jää tänä vuonna tauolle. Ensimmäinen kerhokerta on 5.9.2018, kun taas kilparyhmä aloittaa toimintansa 27.8.2018.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Lasten Sählykerho

4 comments

  1. After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

Join the Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *