Raatti Cup järjestetään taas syksyllä

Miesten perinteinen Raatti Cup 2013 salibandyturnaus järjestetään taas syksyllä nyt jo kuudennen kerran. Nilsiän liikuntahallin ollessa remontissa, tapahtuma järjestetään tänä vuonna Tahko SPAlla. Tarkka ajankohta selviää ja ilmoittautuminen avataan maanantaina 22.7.2013. Olethan siis tarkkana ilmoittautumisessa, jotta pääset mukaan suosittuun kaudenavaus tapahtumaan.

One comment

  1. Thank you very much for sharing. Your article was very helpful for me to build a paper on gate.io. After reading your article, I think the idea is very good and the creative techniques are also very innovative. However, I have some different opinions, and I will continue to follow your reply.

Join the Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *