Vilinää siirtomarkkinoilla

Kesällä siirtomarkkinat ovat vilkkaimmillaan. SB Raatin strategia tulevaa kautta varten on ollut tehdä kaksi uskottavaa joukkuetta miesten sarjoihin. Naisissa Raatilla on ollut menestyksekäs joukkue jo tovin.

Naiset
Ainoana pelaajasiirtona Jelena Antikainen on siirtynyt SB Welhoihin. Muutamia pelaajia tullaan naisten joukkueeseen hakemaan kesän aikana, mutta suurin piirtein samanlaisella rosterilla lähdetään tulevaan kauteen.

Miehet II
Miesten kakkosjoukkue vahvistuu ensi kaudeksi todella paljon. Lähinnä joukkue koostuu vanhoista Raatin edustuksen nimistä, jotka palaavat seuraan SB Welhoista sekä kuudesta pelaajasta, jotka siirtyvät edustuksesta pelaamaan kakkoseen. Osa pelaajista on uusia kasvoja miesten sarjoissa ja osa jatkavia viime kauden kakkosjoukkueen pelaajia. Kuumimpina siirtoniminä ovat tietysti viime kaudella 2. divaria pelanneet Mikko Turunen, Jani Riekkinen ja Miika Toivanen. Maalivahtikaksikkona tulevalle kaudelle lähtevät edustuksesta siirtynyt Mikko Pappi sekä FC Orcsia viime kaudella edustanut Jani Miettinen. Vanhoista edustuksen pelaajista kakkoseen siirtyvät Wiljami Räisänen, Panu Hartikainen, Niko Janhunen, Jyri Riekkinen sekä Miikka Hanski. Uusia pelaajia ovat taas ralliautoilija Janne Korhonen ja jalkapalloilija Aleksi Puustinen. Tällä hetkellä kakkosjoukkue on käytännössä jo täynnä.

Edustus
Edustus oli uuden tilanteen edessä kauden päättyessä, kun vain vajaat 10 pelaajaa vanhoista oli jatkamassa edustuksessa. Tämä antoi toisaalta hyvän mahdollisuudeen uusiin pelaajahankintoihin, mutta toisaalta taas viisikkopelaamisen jalostaminen pitää aloittaa osittain alusta. Tryout houkutteli kiinnostavia nimiä tarjolle, joista käytännössä kaikki olivat tervetulleita Raatin edustukseen. Uusimpina siirtoina viime kaudella FBS:ssä pelannut tehokaksikko Ville Jansson ja Tommi Myöhänen sekä JuPyssa pelannut maalivahti Antti Jauhiainen ja puolustaja Marko Karppinen siirtyivät SB Raattiin. Uutena pelaajana Raatin edustuksen rinkiin liittyy myös jääkiekkoilija Jori Markkanen, jolla on lajitausta KarTen joukkueesta. Neuvotteluja käydään vielä muutamien pelaajien kanssa, joista tiedotetaan heti, kun asiat varmistuvat. Edustukseen otetaan vielä muutamia pelaajia ensi kauden joukkueeseen.

Loma- ja siirtoterveisin,
SB Raatti

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *