Kauden päättäjäiset la 14.5.2011 Nilsiän liikuntatalolla

SB Raatin kauden päättäjäisten ajankohta siirtyi toukokuulle lukuisten päällekkäisten tapahtumien vuoksi. Eli kauden päättäjäiset pidetään seuran kaikille joukkueille yhteisenä tilaisuutena Nilsiän liikuntatalolla lauantaina 14.5.2011 mahdollisesti klo 17:00 alkaen. Tarkempi ohjelma ja alkamisaika tarkennetaan vielä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, mutta varatkaahan kalenteriin jo kyseinen päivä Sniper Awardin hamuamista varten.

20 comments

  1. 💫 Wow, this blog is like a cosmic journey soaring into the galaxy of wonder! 🎢 The captivating content here is a rollercoaster ride for the imagination, sparking excitement at every turn. 💫 Whether it’s technology, this blog is a source of inspiring insights! #InfinitePossibilities Embark into this exciting adventure of discovery and let your imagination fly! ✨ Don’t just explore, savor the thrill! 🌈 Your brain will be grateful for this thrilling joyride through the worlds of discovery! 🚀

Join the Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *