B-Tytöille tärkeät 2 pistettä Mikkelistä

SB Raatin B-tyttöjen kausi päättyi 5.3.2011 Mikkelissä pelatussa turnauksessa. Vastaan asettuivat sarjan kärjessä majailleet Sbandy ja Kosken Dynamo. SB Raatti lähti molempiin otteluihin haastajana sarjataulukon perusteella.

Ensimmäinen ottelu Sbandya vastaan alkoi hyvin. Sovittua taktiikkaa noudatettiin alusta alkaen ja pelin painopiste saatiin heti vastustajan päätyyn. Sarjakolmonen ei kyllä luovuttanut vaan loi vaarallisia vastahyökkäyksiä Raatin maalille. Loistavasti pelanneet puolustajat Eeva Morosoff ja Mirva Lukkarinen pitivät yhdessä maalivahdin Jasmin Riekkisen kanssa maalia koskemattomana. Iida Savolainen – Meri Turunen – Marjo Hanski -kentällinen onnistui hyökkäyspäässä ja teki ottelussa 4 maalia. Lisäksi Jenny Riekkinen – Sanna Räsänen – Mervi Meuronen -kentällinen onnistui hyvin maalaten 1 kerran. Loppujen lopuksi SB Raatin pelaaminen oli tasaisen varmaa läpi ottelun. Se päättyi lopulta SB Raatin maukkaaseen 5-2 voittoon ja historiallisesti ensimmäisen kerran Sbandy onnistuttiin päihittämään. Kova harjoittelu on tuottanut tulosta ja nyt niistä päästään nauttimaan, ensi kaudella taistellaan varmasti korkeammista sarjapaikan sijoista. , kommentoi valmentaja Markus Aho ottelun tapahtumia.

Toinen ottelu SM-karsintoihin paikkansa varmistanutta Kosken Dynamoa vastaan oli sitten edellisen ottelun kääntöpuoli. Ottelusta ei jäänyt kerrottavaa jälkipolville, yksinkertaisesti varttuneempi vastustajan joukkue oli vain parempi niin fyysisesti kuin pelillisesti. Ottelu päättyi lopulta 12 maalin erolla lukemiin 13-1 Kosken Dynamolle. Vaikka vastustajan 3 täyttä kentällistä oli liikaa meidän 8 kenttäpelaajaa vastaan, ei ottelun tulos ei jätä selittelylle varaa, vaan vastustaja oli tällä kertaa parempi. Meillä on kuitenkin aikaa treenata ikähaitarin puolesta., kommentoi valmentaja Markus Aho pelin tunnelmia.

SB Raatin tytöt pelaavat harkkapelin kauden päätteeksi KSS:ää vastaan studenttialla 3.4 klo 14-15 aikaan. Kauden päättäjäisten 14.5. jälkeen tytöt siirtyvät pokaalien saattelemana ansaitulle kesälomalle (omatoimiselle harjoitusjaksolle) ja jatkavat harjoittelua kesän jälkeen.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *