SB Raatin virkistysviikonloppu sujui suunnitelmien mukaan

SB Raatti järjesti viime viikonloppuna virkistysviikonlopun. Se sujui täysin suunnitelmien mukaan ja mikä tärkeintä, hauskaa oli joukkueena.

Perjantai-ilta huipentui normaaliin tapaan koviin treeneihin salilla sekä peliäkin oli riittävästi, ainakin valmennuksen mukaan. Lauantain treenit olikin peruttu tältä viikolta, kun ne korvattiin virkistysillalla, jossa ratkottiin taas Texas Hold’em mestari. Tällä kertaa pystin vei uus-raattilainen, Tero Korhonen, joka kukisti all-inissä Matti Turusen. Arto Taskinen oli pöydän kolmas. Lisäksi katsottiin porukalla leffoja ja tais jotkut ottaa erän biljardiakin pöytälätkästä puhumattakaan.

Sunnuntaina olikin vuorossa hupia hieman toisesta äärilaidasta. Nimittäin hyökättiin porukalla Rauhalahteen, kun sielä oli liian rauhallista. Ei vaiskaan. Oltiin rauhallisessa Rauhalahdessa värikuulasotasta, joten hyökkäys olikin puoliksi totta. Sotaa oltiin jotain kolmisen tuntia, jonka jälkeen vuorossa oli saunaa ja makkaranpaistoa. Kuulemma saatiin ammuttua lähes laatikko enemmän kuulia normaaliin porukkaan nähden, vaikka meitä ei ollut kuin 12.

Kiitokset kaikille viikonlopun aikana mukana olleille. Te teittä viikonlopusta virkistyksen arvoisen. Seuraavanako sitten se Karting?

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *