Turnausraportti

SB Raatin edustuksen kauden 2006-2007 V-divisioonan toinen turnaus pelattiin Iisalmen liikuntatalolla lauantaina 2.11.2006. SB Raattia vastaan asettuivat Suki ja Ulman kakkosjoukkue.

SuKi – SB Raatti 4 – 6
Jo heti ottelun alussa SB Raatti otti reikäpallon hallintaansa. Pyörityksen päätteksi 6 minuutilla Raatti sai hyvästä paikasta vapaalyönnin. Vesa Jääskeläinen pelasi pallon Reijo Kotilaiselle, joka laukoi tilanteeksi 0-1 Raatille. Raatti sai useita hyviä tilanteita aikaiseksi, mutta maaleja ei syntynyt. Kuitenkin 10 minuutilla Vesa Jääskeläinen syötti Joni Toivaselle, joka viimeisteli upealla laukauksella jo 0-2 lukemat Raatille. Lukemat säilyivät ensimmäiselle erätauolle.

Toinen erä alkoi vauhdikkaasti, kun SuKi alkoi hakea vimmatusti kavennusmaaleja. 22 minuutilla maskin takaa tullut laukaus yllätti SB Raatin maalivahdin Markus Ahon, näin SuKi muutti tilanteeksi 1-2. 26 minuutilla Suki pelasi pitkän pallon Raatin maalille. Yksi kotijoukkueen pelaaja onnistui lyömään pallon suoraan ilmasta maaliin perukoille ja tasoitti lukemiksi 2-2. Maalin jälkeen Suki voitti keskialoituksen ja pelasi pallon jälleen pallon SB Raatin maalille. Laukaus kilpistyi puollustajaan, mutta toinen laukaus upposi maaliin. Suki siirtyi maalilla 3-2 johtoon. Erän lopussa Raatin joukkue sai tasoitusmaaliin, kun Raatin Joni Toivanen laukoi pallon Kimmo Korkalaisen syötöstä maaliin. Erä taoulle mentiin lukemissa 3-3.

Lyhyen taktiikka-palaverin jälkeen Raatti oli valmis kolmanteen erään. 33 minuutilla Manu Minkkinen syötti Jyri Riekkiselle, joka laukoi lähes nollakulmasta pallon ohi kotijoukkueen maalivahdin. Maalilla Raatti siirtyi 3-4 johtoon. Raatin johtoasema ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä jo 34 minuutilla Suki tasoitti tilanteen 4-4:ään. 41 minuutilla Raatti sai pallon hetkeksi haltuun. Jani Riekkinen syötti Jani Heikkiselle, joka laukoi suoraan syötöstä pallon verkon perukoille. Raatti siirtyi tärkeään 4-5 johtoon. SuKi haki tasoitusmaalia ja sai 34 minuutilla aikaan vaarallisia tilanteita Raatin maalilla. SuKi pelasi pallon nopean syöttökuvion päätteeksi vapaalle miehelle maalinkulmalle, tämä laukoi tyhjään maaliin, mutta Markus Aho venyi näyttävään jalkatorjuntaan yläkulmasta. SuKi otti kuudennen kenttäpelaajan kentälle jatkoi painostusta. Raatin maalivahdin pitkän avauksen päätteeksi Arto Taskinen syötti pallon Jyri Riekkiselle, joka laukoi pallon helposti tyhjään maaliin 44 minuutilla. Loppulukemat 4-6 Raatille.

SB Raatti – Ulma II 9 – 4
Toisessa ottelussa Raatti kohtasi sarjajumbo Ulma II:sen. Ottelu alkoi ja ensimmäisen erän jälkeen Raatti johti 3-1. Toinen erä oli samanlaista pallottelua. Toisen erän jälkeen tilanne oli Raatille 7-1. Kolmas erä alkoi samalla linjalla. Raatti maalasi jo 33 minuutilla tilanteeksi 9-1. Ulma II ei kuitenkaan lannistunut vaan teki erän loppuun kolme maalia. Ottelu päättyi Raatin 9-4 voittoon.