Toinen turnaus Iisalmessa

Loistavaa taistelua koko joukkueelta, kuvaa taas kerran Raatin joukkueen asennetta turnaukseen. Kiitokset koko joukkueelle uhrautuvasta ja iloisesta pelistä ja ennen kaikkea ”ensikertalaisille” maalintekijöille, Jyrille ja Janille.

Ensimmäinen ottelu SuKia vastaan oli hyvää taistelua koko joukkueelta. Ilahduttavaa oli nähdä joukkueen taistelukyky, kun SuKi siirtyi toisessa erässä 3-2 johtoon 0-2 tilanteesta. Jonin tärkeä maali toisen erän loppuun antoi koko joukkueelle itseluottamusta. Kolmas erä oli kuitenkin turnauksen parasta peliä. Siirryttiin johtoon ja vaikka kaveri tuli tasoihin 4-4, joukkue kasasi itsensä ja Janin loistavalla vedolla hoidettiin ottelu kotiin. Täytyy kuitenkin muistaa SuKin kova painostus, jonka joukkue kesti ja Make venyi maalilla paraatipelastukseen. Jyri kaunisteli lukemat vielä 6-4 tyhjiin illan toisella osumallaan.

Toinen ottelu!!! No joo. Mistä aloittas lyhyesti. Kaikki tietää taustat ja miten ottelu meni. Tärkeintä kuitenkin, että moni pääsi maalin makuun ja ottelu voitettiin. Asenne oli mitä oli, mutta pääasia, että pisteet tuli kotiin.

Yleisesti:
Maalivahtipeli: Toimi loistavasti läpi koko turnauksen, vaikka toinen peli oli vaikea
Puolustus: Uhrautuvaa ja taistelevaa molemmissa peleissä, toisessa hieman liikaa riskejä =)
Hyökkäys: Maalinteko parani huomattavasti ja tuli uusia onnitujia. ISO PLUSSA

Valmentaja kiittää onnistuneesta turnauksesta. Seuraavana kotiturnee…