Edustus: Siirtouutiset

SB Raatti valmistautuu kovaa vauhtia ensi kauteen ja seuran historian ensimmäiseen kauteen 3. divisioonassa. Valmistautumiseen kuuluu tietenkin omana osanaan pelaajasiirrot ja -neuvottelut. Nimekkäimpänä pelaajasiirtona on neuvoteltu VehVen pitkäaikaisen runkopelaajan Jussi Kajanin saapuminen SB Raatin riveihin. Jussi tulee ottamaan suuren roolin centterin tontilla kokeneena kahden suunnan centterinä. Myös Janne Penttisen siirto SB Jawsin riveistä tuo leveyttä hyökkäyspäähän. Jannen vahvuutena on pelata tarvittaessa pallollisena hyökkääjänä tai puolustajana.

Jimi Wegelius valmistui Lapin urheiluopistosta valmentajaksi kesällä 2021 ja ottaa päävalmentajan roolin joukkueen peräsimessä Pekka Ahon siirryttyä vain kapteenin roolin. Jimin osaaminen ja kouluttautuminen tuovat ryhtiä joukkueen tekemiseen kovaksi kaavaillussa 3. divisioonassa.

Pelaajasiirrot:
– Jussi Kajan, VehVe, Suomisarja
– Janne Penttinen, SB Jaws, 4.div.

Lähteneet:
– Jere Korkalainen, muutto
– Antti Lehtonen, välivuosi
– Petteri Skön, muutto
– Jimi Wegelius, päävalmentaja SB Raatti

Tulevan kauden rosteri alkaa pikku hiljaa olla kasassa, mutta muutamien pelaajien kanssa käydään vielä neuvotteluja ensi kauden osalta.