SB Raatin kauden parhaat palkittiin

SB Raatin kauden päättäjäistilaisuus pidettiin Kuopiossa 12.5.2018, jonka jälkeen pidettiin vielä edustuksen kausipalaveri koskien tulevaa kautta. Ohjelmassa oli luvassa uutena lajikokeiluna kuplafutista sekä tietenkin hyvää ruokaa, saunaa ja kauden parhaiden pelaajien palkitseminen.

Palkitut pelaajat:

Kaikki junioripelaajat palkittiin SB Raatin lajifigurein omassa kauden päätöstilaisuudessaan 25.4.2018.

Edustus
Vuoden tärkein pelaaja (äänestetty) Kimmo Korkalainen
Vuoden joukkuepelaaja (äänestetty) Joonas Laukkanen
Vuoden kehittyjä Tommi Huttunen
Mikko Turunen Award (jäähykuningas) Vesa Pykälistö

Kunniamaininnat
Kauden kynä Jere Korkalainen
Pistemies Kimmo Korkalainen
Maalitykki Kimmo Korkalainen
Syöttökone Pekka Aho
Pistepuolustaja Vesa Pykälistö

SB Raatin johto kiittää kaikkia pelaajia, vanhempia ja tukijoita kuluneesta kaudesta, sillä te teitte kaudesta taas pelaamisen arvoisen ja mahdollistitte lajin kehityksen paikkakunnan nuorten hyväksi. SB Raatti toivottaa vielä kaikille pelaajille menestystä tulevan kauden koitoksiin, mutta nautitaan hetki vielä kuluneesta kaudesta.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *