SB Raatin kauden parhaat palkittiin

SB Raatin kauden päättäjäistilaisuus pidettiin Nilsiässä 22.4.2016, jonka jälkeen pidettiin edustuksen kausipalaveri koskien tulevaa kautta. Tilaisuudessa palkittiin kauden parhaat pelaajat.

Palkitut pelaajat:

Edustus
Vuoden tärkein pelaaja (äänestetty) Lauri Virtanen
Vuoden joukkuepelaaja (äänestetty) Joonas Laukkanen
Vuoden kehittyjä Petteri Skön
Mikko Turunen Award (jäähykuningas) Jani Riekkinen

Kunniamaininnat
Kauden kynä (äänestetty) Lauri Hämeenaho
Pistemies Pekka Aho
Maalitykki Olli Markkanen
Syöttökone Pekka Aho
Pistepuolustaja Lauri Hämeenaho

Sniper Award-kilpailu
Kauden päättäjäisissä järjestettiin taas perinteikäs Sniper Award -kilpailu, johon suurin osa pelaajista otti osaa. Tämän vuoden palkinto annettiin parhaimmalle frisbeegolfaajalle. Sniper-pelaajaksi ylsi tänä vuonna Petteri Skön, joka pelasi Tahkon vetisen radan kentän PARiin.

Lisäksi SB Raatti laittoi uuden huumorilla höystetyn kiertopalkinnon kiertoon tilaisuudessa. Ensimmäisen kiinnityksen kiertopalkintoon nappasi puolustaja Tommi Huttunen, joka pokkasi palkinnokseen kiikarit.

SB Raatin johto kiittää kaikkia pelaajia, vanhempia ja tukijoita kuluneesta kaudesta, sillä te teitte kaudesta taas pelaamisen arvoisen ja mahdollistitte lajin kehityksen paikkakunnan nuorten hyväksi. SB Raatti toivottaa vielä kaikille pelaajille menestystä tulevan kauden koitoksiin, mutta nautitaan hetki vielä kuluneesta kaudesta.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *