Raatin naisten joukkue ei jatka kaudella 2014-2015

SB Raatin naisten joukkue perui sarjapaikkansa kaudelle 2014-2015 naisten II-divisioonassa. Syitä sarjapaikan perumiseen olivat mm. vajaat pelaajaresurssit. Ikävä juttuhan tämä on, mutta valitettavasti noin 6 pelaajan ringillä ei II-divisioonassa ole mielekästä pelata., totesi joukkueen valmentaja Markus Aho. SB Raatilla on ollut tyttö- ja naissalibandy sarjatoimintaa jo viiden vuoden ajan. Tämä tarkoittaa yhden aikakauden päätöstä SB Raatin seuran historiassa. Uskon että pelaajien salibandyn harrastaminen jatkuu. Joukkue oli täynnä todella lahjakkaita pelaajia, joten varmasti kaikille halukkaille löytyy paikka jostakin muusta joukkueesta. Tottakai sitä ikävä tulee hienoja pelireissuja, täsmensi Markus.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *