Miehet 2: Kausi päätökseen palkintona sarjanousu

Kauden viimeinen turnaus pelattiin Nilsiässä, Apassien toimiessa järjestävänä seurana. Raatti lähti tavoittelemaan turnauksesta vähintään yhtä voittoa, Juankosken Pyrkivän nöyrryttyä jo aiemmin päivällä turnausjärjestäjälle jättäen piste-eron edellä olevaan Raattiin kolmeen pisteeseen.

Raatin ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Keiteleen Nuju. Ottelusta ei odotettu missään tapauksessa helppoa, mutta valmistautuminen otteluun oli mennyt hienosti, joten siihen lähdettiin luottavaisin mielin. Pelaajia oli mukana ihanteellinen määrä: kolme hyökkäyskentällistä ja kaksi puolustajaparia. Peli olikin Raattilaisten hallussa alusta alkaen, eikä hätää ollut missään vaiheessa. Ennakkoon vaaralliseksi tiedetty Keiteleläisten veivimestari pystyttiin pitämään kurissa ja oman maalin edusta saatiin pidettyä suhteellisen hyvin puhtaana. Näiden lisäksi maalilla pelannut Miika Toivanen antoi varmoilla otteillaan mahdollisuuden voittoon. 45 pelatun minuutin jälkeen tulostaulu kertoi Raatin olleen parempi numeroin 7-2. Tämä varmisti sarjanousun neljänteen divisioonaan, mikä olikin varovainen tavoite kauden edetessä.

Toiseen kamppailuun vastaan asettui SB Netto Kuopiosta, jolle Nilsiäläiset joutuivat taipumaan kauden ensimmäisessä kohtaamisessa numeroin 5-2, joten tiedossa oli vaikea ottelu. Taisto alkoi sinisten kannalta hienosti kahdella maalilla, mutta oranssipaitainen Netto tekikin sitten kolme seuraavaa maalia. Siniset viimeistelivät ennen loppusummeria vielä kaksi maalia ja oranssit yhden, joten pisteet tasattiin kovan väännön päätteeksi numeroin 4-4 jättäen molemmille lievästi hyvän mielen.

Sinipaitaiset lähtivät, ei voitolla, vaan sarjanousulla yöhön. Saunaa lämmiteltiin ja syötiin ja juotiin hyvin, kerrattiin pelejä ja kautta, sekä ennakoitiin tulevaa. Pelaajatilanne näyttää hyvältä tulevaa kautta ajatellen, poislähtijöitä ei juurikaan ole ja mahdollisesti muutama vahvistus on tulossa sisään. Harjoituspelejä ja turnauksia on tulossa ilmeisesti jokunen kappale tässä kevään aikana, joten mailoja ei olla heittämässä kesäksi kokonaan pois mielestä ja käsistä.

Kaikenkaikkiaan kaudesta jäi positiivinen ja hyvä maku ja tunne. Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen sarjaporrasta ylempänä, mahdollisesti kahden muun nilsiäläisjoukkueen ollessa samassa lohkossa.

Hyvää kevättä ja kesää!

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *