Naiset: 2 tärkeää pistettä Joroisista

Raatin naisten joukkue nappasi tärkeät kaksi pistettä Joroisten turnauksesta 17.11 ja nousi sarjataulukossa viidenneksi naisten II-divisioonassa. Myrskytuulet puhalsivat Joroisissa ja ajoittain sähkökatkot pimensivät hallin valot. Onneksi pitkiltä sähkökatkoksilta vältyttiin ja pelit saatiin pelattua loppuun.

SB Raatti – Ulma 1 – 4
Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui tuttu Ulman joukkue. Ensimmäiset erät menivät hakiessa tuntumaa palloon ja erityisesti kolmannessa erässä Raatin naiset saivat pelin juonesta kiinni. Taistelua ei kuitenkaan Ulma-pelissä palkittu ja lopulta jouduttiin taipumaan Ulmalle lukemin 4-1.

SB Raatti – JorJy 8 – 5
Toisessa pelissä oli vastassa Jorly kotiyleisönsä tukemana. Jorly oli osoittanut vaarallisuutensa aiemmissa otteluissa ja oli avannut turnauspäivänsä voitolla SB Welhoista. Raatti lähti kuitenkin ennakkoluulottamasti otteluun. Ottelun alussa Jorly siirtyi nopeasti 1-0 johtoon, mutta pian Raatti tasoitti lukemat 1-1:een. Samalla idealla mentiin toiseen erään ja maaleja tuli molempiin päihin tasaiseen tahtiin. Lopulta Raatti lähti karkumatkalle 4 maalin johtoasemaan viimeissä erässä. Tämä oli Jorlylle ja kotiyleisölle liikaa, vaikka tilanne kaventuikin lopussa 8-5:een. Ansaittu voitto Raatin naisille hienon taistelun päätteeksi. Raatti onnistui maalinteossa laajalla rintamalla ja tämä onkin joukkueen vahvuus. Myös puolustus kokonaisuutena toimi hyvin läpi turnauksen.

Raatin naisten pelit jatkuu la 7.12 Iisalmessa.