Edustusjoukkueet hanakkana pelaajamarkkinoilla

SB Raatin molemmat edustusjoukkueet ovat saaneet hankittua tukun vahvistuksia ensi kaudeksi.

Miesten edustusjoukkue vahvistuu ensi kaudeksi kolmella kovan luokan pelaajalla, kun Mikko Turunen ja Miika Toivanen palaavat Raattipaitaan sekä Panu Hartikainen tekee paluun kaukaloon muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen pukien ylleen Raatin väriä. Koko kolmikko on kuulunut joukkueen harjoitusrinkiin jo useamman kuukauden ajan ja näytöt ovat kovia. Kaikki tulevat tuomaan pelaajamateriaaliin lisää leveyttä kentän jokaisella osa-alueella. Kaikilla on myös tärkeää kokemusta kovista peleistä. Näiden vahvistusten myötä pelaajarinki kasvaa lähes 20:een, joten pelipaikoista tulee sopivaa kilpailua kauden alla.

Naisten edustusjoukkue on myös hankkinut vahvistusta ja kokemusta nuoreen rosteriinsa Tuusniemen Rajun entisistä pelaajista. Naisten 2-divisioonan kokemusta joukkueeseen tuovat TuuRan riveistä saapuneet Anu Hartikainen, Annika Rautanen, Linda Oksman, Suvi Savolainen ja Jelena Antikainen. Rinki on motivoitunut ja pelaajia on tällä hetkellä noin 15. Valmennusjohto kyttäilee vielä paria mahdollista vahvistusta ja tarttuu syöttiin heti, kun sitä tarjotaan.

Molempien joukkueiden pelaajat ovat harjoitelleet läpi alkukesän omatoimisesti hakien hyvää pohjaa kovenevaa harjoittelua ja pitkää kautta varten. Harjoittelu käynnistyy toden teolla heinäkuussa.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *