Savon Sanomat turnaus Kuopiossa

SB Raatin edustuksesta kasattu joukkue (Antti, Jani, Joni, Jyri, Kimmo, Markus ja Pekka) ottivat osaa lauantaina 21.5.2011 pelattuun Savon Sanomat turnaukseen Kuopio hallissa. SB Raatti sijottui lopulta kolmanneksi kovahkossa MSB1 alkulohkossa vain pisteen erolla paikallisvastustajista kasattuun T:mi Maaliruiskuun (6 pst), jota vastaan ensimmäisestä ottelusta väännettiin 2-2 tasapeli.

SSV:n Suomen mestarijoukkueen pelaajalla vahvistettu Kuopion Welhot oli astetta kovempi vastustaja ja veikin keskinäisen ottelun maalein 4-1 parin oman lahjamaalin siivittämänä. KuWe vei lopulta lohkon vain pisteen menetyksellä (7 pst) ja selvitti tiensä aina finaalipeliin saakka.

Alkulohkon muut ottelut Raatti voitti selvin lukemin, kun NHL pelaajalla vahvistettu, kiekkopelaajista kasattu, Bedazin enkelit kaatuivat maalein 6-1 ja Pelastuslaitoksen joukkue Brankkarit75 viimeisessä ottelussa maalein 7-1.

Päivän tehomiehet:
Antti 6+1
Pekka 3+4
Kimmo 3+3
Jani 4+0
Markus 0+3
Joni 0+2
Jyri 0+1

Markus torjui maalilla kaikki pelit.

SB Raatista lauantaina oli edustettuna myös Naisten joukkue kolmen joukkueen lohkossa, joka pelattiin kaksinkertaisena. Raatti voitti alkulohkonsa kaikki neljä pelaamaansa ottelua suvereenisti maalierolla 11-2, mutta katkeran finaalitappion 4-1 myötä, poika jäi tuomatta kotiin.

Kiitokset järjestäjälle (KSS) mukavasta kauden päätös turnauksesta.

2 comments

  1. Hello there I am so happy I found your site, I really found you
    by accident, while I was browsing on Askjeeve for something
    else, Anyways I am here now and would just like too
    say thank you for a marvelous post aand a all
    round thrilling blog (I alkso loe the theme/design), I don’t have time to read
    it all at tthe minute buut I hage sabed it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back
    to read a gresat eal more, Please do keep up the superb work.

    Allso visit my wweb site … Conrad

Join the Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *