Kassara Cup: Viime vuoden 4. sija kirkastui pronssiksi

Kassara Cup IV turnaus pelattiin pitkänäperjantaina poikkeuksellisesti Maaningalla. SB Raatti sai jalkeille pari kentällistä, joten oli oletettavaa, että tulostakin syntyisi. Ja niinhän sitä syntyi.

SB Raatti vei alkulohkonsa suvereenisti ja ilman tappioita. Ensimmäisen ja ilman muuta tasokkaimman pelin parhaana palkittu Markus Aho torjui KBC:n pelaajista kasatun SB Yökastelijoiden yritykset yhtä lukuunottamatta ja oli vakuuttavalla pelipäällä läpi koko pitkän turnauksen. Toinen peli ratkaisikin jo SB Raatille alkulohkon voiton, kun viime vuoden kakkonen SB Takapihan pyllistys joutui nöyrtymään murskaavin 5-0 lukemin. Kolmas ja SB Raatin kannalta merkityksetön peli oli turnauksen vaikein. Ennakkoasetelmiin nähden saatiin rutistettua kuitenkin piste Altavastaajilta, joka pelasikin kaikkia vastaan tasaisissa merkeissä.

Välieriin vastaan asettui rakas vihollinen Ulma, Iisalmesta, jota ei Raatin porukka ole pystynyt voittamaan sitten 27.10.2007 pelatun 12-0 murskavoiton jälkeen, vaikka kohtaamisia on ollut useita. Ja ottelusta muodostuikin oikea trilleri. Kaverille lahjoitettiin molemmat maalit varsinaisella peliajalla oman pään syöttövirheillä, mutta kuitenkin ottelu saatiin vietyä jatkoajalle. Raatin kippari Pekka Aholle tarjottiin muutamaan otteeseen ratkaisun avaimia, mutta kuparinen jäi toistaiseksi vielä rikkomatta. Niinpä mentiin äkkikuolema rankkareihin. Ensin Raatin Mikko Turunen epäonnistui ensimmäisellään ja Ulman pelaajan onnistuminen tarkoitti sitä, että Raatilla olisi edessä pronssikamppailu.

Pronssikamppailussa muista poiketen pelattiin vain 1x12min ja sen verran oli katkeruutta hampaankolossa edellisestä ottelusta, että hermostuneisuutta oli hieman havaittavissa. Kuitenkin varsinaisen peliajan jälkeen päädyttiin yllätys yllätys jatkoajalle maalein 1-1, kun Henry Viitala tasoitti maalin kulmalta pelin 1-1. Jatkoaika ei tuonut ratkaisua vaan siirryttiin toistamiseen rankkareihin. Markus torjui ensimmäisen ja sen jälkeen kipparin kuparinen meni rikki tarkalla laukauksella etuylämummoon tolpan kautta ja SB Raatti juhli pronssia.

Lopulta jäi ihan hyvä maku turnauksesta, kun viime kauden nelossija saatiin kirkastettua pronssiksi. Pronssihan on voitettu sija, vaikka jäihän se finaalipaikka hieman harmittamaan. Ainoat harmilliset tapahtumat olivat Sami Räsäsen ja Miikka Hanskin loukkaantumiset, mutta toivotaan, että niistä selvitään pienin jälkipuiningein. Kiitokset järjestäjille taas kerran loistavasta kauden päätös turnauksesta. Kommentoi kapteeni turnauksen kulkua.

LOHKOJAKO:

Lohko A:
1. Ismon Deli, Siilinjärvi (7-5) 4 pst
2. Ulma, Iisalmi (10-8) 4 pst
3. IisKi, Suonenjoki (7-7) 3 pst
4. FBS, Siilinjärvi (4-8) 1 pst

Lohko B:
1. SB Raatti, Nilsiä (8-2) 5 pst
2. SB Yökastelijat, Suonenjoki (10-10) 3 pst
3. Takapihan Pyllistys, Kuopio (11-14) 3 pst
4. Altavastaajat, Varkaus (8-11) 1 pst

Kentät 1. ottelu:
Pekka – Markku – Kimmo
Mikko – Henry

Jani – Joni – Arto
Sami – Miikka

MV Markus ja Kalevi lisähyökkääjä

Kentät loput ottelut:
Tomi – Pekka – Kimmo
Sami – Mikko

Jani – Joni – Arto
Kalevi/Miikka – Henry

MV Markus

Tehotilasto:
Kimmo 3+2
Pekka 1+3
Joni 0+4
Arto 3+0
Jani 2+1
Sami 2+0
Henry 1+0
Mikko 0+1

Pronssijoukkue:
Kuva 1: Pronssijoukkue: Kassara Cup IV Maaninka (Kuvasta puuttuu Markku)

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *