SB Raatin pelaajia mukana Savo Cupissa

SB Raatin pelaajista Markus, Kimmo, Pekka, Vesa, Markku, Joni ja Kalevi olivat mukana Kuopio-hallissa 27.3.2010 pelatussa seurakuntien välisessä Savo Cup turnauksessa yhdistelmäjoukkueella Nilsiä-Juva sekä Antti pelasi Pieksämäen joukkueessa. Juvalta oli toinen kentällinen ja pelihän kulki mallikkaasti aina loppuotteluun saakka.

Alkusarjan torjuivat Markku (3 ottelua) ja Markus (5 ottelua) puoliksi ilman tappioita.

Mikkeli – Nilsiä-Juva 2-2
Pieksämäki – Nilsiä-Juva 0-4
Nilsiä-Juva – Kuopio II 3-2
Savonlinna – Nilsiä-Juva 1-1
Kuopio – Nilsiä-Juva 0-1
Nilsiä-Juva – Lievestuore 3-1

Välierässä alkusarjan tasapeli kirkastui loppuottelupaikaksi, kun Mikkeli voitettiin maalein 2-0. Loppuottelu Kuopiota (SB Jawsin edustuksesta kasattu joukkue) vastaan oli huonon ensimmäisen erän jälkeen (4-0) jo hieman ratkennut. Toinen erä voitettiin kuitenkin maalein 2-1, mutta loppuottelu ja kiinnitys kiertopalkintoon kuihtui tylyin 5-2 numeroin. Näin Kuopio otti jo neljännen perättäisen voittonsa Savo Cupissa. Pronssin vei Mikkeli rangaistuslaukauksin Kuopio II:sta maalein 4-3 rl. Nilsiä-Juva joukkueelle tämä oli toinen kerta Savo Cupissa. Viisi vuotta sitten lähes samalla kokoonpanolla varustettu joukkue ylsi pronssille.

Markus ja Markku 1+0

Markku valittiin joukkueen parhaaksi pelaajaksi kuitaten palkinnoksi Blastin Great White mailan.

Kiitokset mukana olleille pelaajille hyvästä turnauksesta ja taishan tuolla muutama aika nättikin häkki tulla tehtyä. Kimmohan oli taas kerran omalla varmalla tasollaan. Vain yksi ottelu ilman tehoja ja neljässä ottelussa voittomaali. Molemmat maalivahdit hoitivat tonttinsa lähes puhtaalla pelillä, joten tästä on hyvä jatkaa ensi viikon perjantaina pelattavaan Kassara Cupiin.