SB Raatin C-tyttöjen dramaattinen kotiturnaus

Kylmänä talvisena päivänä 23.1 Nilsiän liikuntahallilla pelattiin SB Raatin C-tyttöjen kotiturnaus. Vastaan asettuivat Etelä-Kuopion Ilves ja Tuupovaaran urheilijat.

E-Ki vs SB Raatti

Ensimmäisestä ottelusta oli odotettavissa tasainen peli, vaikka edelliset kohtaamiset olivat päättyneet E-Kin voittoihin. Raatti haki ottelussa maaleja enemmän vastahyökkäysten kautta. E-Ki rikkoi kuparisen seitsemän minuutin kohdalla, mutta Raatti ei tästä lannistunut. Ensimmäisessä erässä molempien joukkueiden maalivahdit loistivat ja erä päättyi lukemiin 1-0 E-Kille.

Toinen erä jatkui tasaisena. SB Raatti sai vapaalyönnin noin puolesta kentästä. Vaparia ampumaan laitettiin Mirva Lukkarinen, joka laukoi sen kotiyleisön riemuksi suoraan maaliin ajassa 18.01. Ottelu jatkui tasaisena, kunnes Raatti sai jäähyn. E-Ki hyödynsi ylivoiman nopeasti ajassa 27.08 ja siirtyi 2-1 johtoon. E-Ki lisäsi johtoaan vielä hetkeä myöhemmin 3-1:een ja lukemat säilyivät erätauolle.

Kolmannessa erässä Raatin maalivahti Jasmin Riekkinen, piti joukkuetta pystyssä upeilla torjunnoillaan. Lisämaaleja ei syntynyt kumpaankaan verkkoon ja ottelu päättyi E-Kin 3-1 voittoon. SB Raatin parhaana pelaajana palkittiin Mirva Lukkarinen.

SB Raatti vs TuuU

Toisessa ottelussa SB Raatin tyttöjä vastaan asettui Tuupovaaran urheilijat. Aikaisemmat ottelut ovat päättyneet SB Raatin ja TuuU:n voittoihin.

Ensimmäinen erä alkoi jäätävästi, sillä vierasjoukkue TuuU siirtyi noin 3 minuutin kohdalla 0-1 johtoon. SB Raatin tytöt saivat tästä takaiskusta vain lisävoimaa, kun Henna Kokkonen iski Meri Turusen syötöstä tasoitusmaalin. Hetkeä myöhemmin Mirva Lukkarinen onnistui maalinteossa viivalta Meiju Mannisen syötöstä. 12 minuutilla Raatti siirtyi jo 3-1 johtoon, kun Mirva Lukkarinen onnistui jälleen viivalta, nyt Jenny Riekkisen syötöstä. Lukemat säilyivät erätauolle.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. Henna Kokkonen siirsi Meri Turusen syötöstä SB Raatin jo 4-1 johtoon 21 minuutilla. Mirva Lukkarinen teki minuuttia myöhemmin jo hattu tempun Tanja Väisäsen syötöstä jälleen viivalta. Lukkarinen jatkoi maali-ilottelua, kun Raatti siirtyi jo 6-1 johtoon, nyt Meiju Mannisen syötöstä. Mirva Lukkarinen siirtyi seuraavaksi lämmittämään jäähypenkkiä, kun Raatti sai 2 minuutin rangaistuksen ajassa 26.23. Alivoimalla SB Raatti joutui pahan loukkaantumisen uhriksi, kun Iida Savolainen kaadettiin pahasti karattuaan läpiajoon alivoimalla. Paikalle jouduttiin kutsumaan ambulanssi ja Savolainen kiidätettiin myöhemmin Kuopion keskussairaalaan kuvattavaksi. Loukkaantuminen ei masentanut SB Raatin joukkuetta, sillä Raatin Tanja Väisänen siirsi joukkueen jo 7-1 johtoon Meri Turusen syötöstä. Erän loppuun Raatti siirtyi jo 8-1 johtoon kun Rosaliina Räsänen onnistui maalinteossa Meri Turusen syötöstä. Lukemat säilyivät erätauolle.

Kolmannessa erässä ottelu näytti taputellulta, kun Meri Turunen siirsi Raatin jo 9-1 johtoon Tanja Väisäsen syötöstä. Ajassa 34.35 SB Raatin Jenny Rikkinen iski jo 10-1 maalin Rosaliina Räsäsen esityöstä. Ottelu jouduttiin keskeyttämään, kun ambulanssi saapui paikalle. TuuU ehdotti ottelun keskeyttämistä lukuisten loukkaantumisten takia ja Raatti hyväksyi inhimillisen ehdotuksen ja ottelu päättyi SB Raatin voittoon lukemiin 10-1. Ottelun parhaana palkittiin Raatin maalivahti Jasmin Riekkinen.