Tyttöjen SM-karsinnat päätökseen

Tytöt pelasivat 04.10.2009 toisen kierroksen SM-karsinta ottelut Mikkelissä. Tuloksena oli kuitenkin karvas tappio Eki:ä vastaan 5-0. Lisäksi kotijoukkue Hatsina vei toisen ottelun nimiinsä 11-4. SB Raatin parhaina pelaajina palkittiin keskushyökkääjä Meri Turunen ja puolustuja Mirva Lukkarinen.

Lisäksi SB Raatin C-tytöt pelasi kolmannen kierroksen karsinaottelut Joensuussa 17.10.2009. Tuloksena oli erittäin tasaiset ottelut TuuU ja Eki:ä vastaan. TuuU vei kuitenkin lopulta ottelun nimiinsä 3-2 ja Eki lukemin 6-1. Raatin parhaina pelaajina palkittiin maalivahti Jasmin Riekkinen ja puolustaja Mirva Lukkarinen.

Raatin joukkue ei yltänyt tällä kertaa valtakunnalliseen SM-sarjaan, vaan aloittaa varsinaiset runkosarjanottelunsa aluejatkosarjassa. Aluejatkosarjassa on mukana Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen yhdistetyjen lohkojen joukkueet, jotka eivät SM-sarjaan yltäneet. Runkosarjassa on mukana 9 joukkuetta ja pelataan kaksinkertainen sarja eli 16 ottelua. Panokset ovat korkeat, sillä aluejatkosarjan paras joukkue pääsee suoraan SM-sarjan playoffeihin, jossa on mahdollisuus voittaa vaikka SM-kultaa. Aluejatkosarjan otteluohjelma ei ole vielä varmistunut.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *