C-tyttöjen sarjakauden avaus Kuopiossa

SB Raatin C-tytöt matkustivat intoa täynnä Kuopioon sunnuntaina 20.9.2009. Luvassa oli kauden ensimmäiset sarjapelit, kun vastaan asettuivat Hatsina Mikkelistä ja TuuU Tupovaaralta.

Hatsina – SB Raatti
Ensimmäinen ottelu Hatsinaa vastaan alkoi vauhdikkaasti, kun Raatin tytöt vyöryivät kohti vastustajan maalia. Kova karvauspeli tuotti tulosta ja Meri Turunen siirsi reikäpallon maaliin Jenny Riekkisen syötöstä ajassa 3.09. Ottelu kääntyi kuitenkin Raatin Rosaliina Räsäsen ottaessa 2 minuutin rangaistuksen ajassa 3.38. Hatsina onnistuikin ylivoimalla tekemään tasoitusmaalin ajassa 4.41. Raatti pelasi omaa peliään ja pelinpainopiste siirtyi jälleen Hatsinan päätyyn. Ajassa 7.22 Raatiin Henna Kokkonen onnistuikin maalinteossa Meri Turusen syötöstä, siirtäen Raatin 2-1 johtoon. Lukemat säilyivät erätauolle.

Toinen erä olikin erittäin tasaista vääntöä molemmin puolin. Raatin maalivahti Jasmin Riekkinen piti joukkuetta pystyssä upeilla torjunnoillaan. Lisäksi Raatin puolustajat Mirva Lukkarinen ja Anni Heikkinen esittivät vakuuttavia otteita puolustuspäässä. Raatti teki mielestään kolmannen maalinkin, mutta se hylättiin tuntemattomasta syystä, vaikka pallo kävi selvästi maalissa. Kuitenkin Raatin kova yritys palkittiin, kun Henna Kokkonen osui toistamiseen Meri Turusen syötöstä ajassa 25.30, eikä maali tällä kertaa jättänyt tulkinnanvaraa. Hatsina onnistui kuitenkin vielä kaventamaan erän loppuun kaventamaan lukemat 3-2:teen.

Kolmas erä alkoi tasaisissa merkeissä, kunnes Hatsinan pelaaja sai 2 minuutin rangaistuksen ajassa 40.54. Ylivoima ei kuitenkaan toiminut, kun Hatsinan kova karvauspeli onnistui tekemään jäätävän alivoimamaalin ajassa 41.40. Hatsina tuntui saavan tasoitusmaalista ylimääräistä energiaa ja vyöryi kohti Raatin maalia. Vastustajan kova peli palkittiin, kun ajassa 43.36 Hatsina onnistui siirtymään 4-3 johtoon, jo neljännen maalin iskeneen Noora Piispasen ansiosta. Loppu lukemat siis 4-3 Hatsinan hyväksi. Taistelu oli kuitenkin kova, kun otetaan huomioon, että Raatti pelasi vain kolmella vaihtopelaajalla Hatsinan kahdentoista vaihtopelaajan sijaan., kommentoi valmentaja Markus Aho ottelun jälkeen.

SB Raatti – TuuU
Toinen ottelu TuuU:ta vastaan alkoi nihkeästi ja pelin painopiste oli enemmän keskialueella. TuuU onnistui kuitenkin ensimmäisenä ja siirtyi 1-0 johtoon ajassa 6.53. Loppu erä olikin maalivahtien näytöstä eikä lisämaaleja syntynyt.

Toinen erä jatkoi siitä mihin edellinen jäi. Maalinteko oli vaikeaa molemmille joukkueille. Raatin Jenny Riekkinen sai kahden minuutin rangaistuksen ajassa 24.25, mutta alivoima kestettiin hyvin. Erässä ei syntynyt maaleja.

Kolmas erä alkoi Raatin kannalta hyvin kun Iida Savolainen tasoitti lukemat 1-1:teen Tanja Väisäsen syötöstä ajassa 32.57. Muutamaa minuuttia myöhemmin Raatin Mirva Lukkarisen läpisyöttö vapautti Jenny Riekkisen läpiajoon. Jenny käytti tilanteen hyväksi ja Raatti siirtyi 2-1 johtoon. Erän viimeisellä minuutilla Raatin Henna Kokkonen sai kyseenalaisen jäähyn, mutta se ei vaikuttanut pelin kulkuun. Raatti vei ottelun nimiinsä loppulukemin 2-1.

Seuraavaksi SB Raatin tytöt matkaavat Mikkeliin 4.10.2009.