SB Raatin juniorit ottivat osaa Nilsiän turnaukseen

Sb Raatin poikajunnut ottivat osaa Nilsiässä 25.4. Sb Savon järjestämään neljän joukkueen turnaukseen. Neljällä tyttöjunnulla vahvistetun Raatin lisäksi turnauksessa pelasivat Savolta 97- ja 95- ikäiset junnut ja RT Siilinjärveltä. Otteluissa pelattiin kaksi 15 minuutin erää.

Ensimmäisessä ottelussaan Raatti kohtasi Savon 97-junnut. Valmennuksella ei ollut oikeastaan minkäänlaisia ennakko-odotuksia, sillä peli oli Raatin ensimmäinen ison kentän peli tälle vuodelle. Harkkojakin oli pidetty pääsääntöisesti vain yhdessä lohkossa. Ottelun alku oli kuitenkin yllättävän hyvää peliä ja Raatti siirtyikin 1-0 johtoon Iida Savolaisen tekemällä maalilla, johon loistavan syötön antoi Meri Turunen. Seuraavista kolmesta maalista vastasi Savo siirtyen jo 1-3 johtoon ja peli näytti jo ratkeavan, mutta Raatti teki pienen taktiikkamuutoksen ja tuli peliin mukaan, kun puolustaja Toni Kokkonen purjehti koko kentän läpi Tatu Tolppasen pallonriiston jälkeen ja nosti pallon hallitusti ylämummoon. Ja vain hetkeä myöhemmin yleisö sai nauttia upeasta kuviosta, kun Joel Riekkinen antoi loistavan poikittaissyötön suoraan Antti-Jussi Parviaisen lapaan ja hänen viileä ratkaisu siivitti pallon verkon perukoille tasoittaen lukemat 3-3:een. Myös Savolla olisi ollut maalipaikkoja ratkaista peli jo aikaisessa vaiheessa, mutta Raatin maalilla torjunut Juuso Korhonen napsi palloja varmoin ottein parempaan talteen. Tämän jälkeen voiton avaimia tarjottiin molemmille joukkueille ja tällä kertaa Savo käytti ne hyödykseen ja vei tiukan kamppailun lukemin 3-5.

Toiseen koitokseen raattilaiset saivat vastaansa Savon 95-junnut. Ennakkoon selkeästi altavastaajana kamppailuun lähtenyt Raatti ei kuitenkaan luovuttanut suosiolla. Alkupuoliskolla maalipaikkoja siunaantui molempiin päihin. Täksi kaudeksi Savon rinkiin siirtynyt Raatin kasvatti Jarno Jaakkola kuitenkin pyöritteli entisiä joukkuetovereitaan siihen malliin, että lukemat revähtivät melko suuriksi jo ensimmäisen erän loppupuolella. Raatin junnut kuitenkin taistelivat hienosti ja saivat jopa muutamia läpiajoja, mutta pallo ei vaan tällä kertaa löytänyt oikeaan osoitteeseen. Tylyt loppulukemat 0-9 eivät kerro pelistä koko totuutta, vaikka Savo selkeästi parempi olikin.

Viimeisessä pelissään kentän toiselle puoliskolle asteli naapurikunnan puolelta oleva RT(Siilinjärvi). Ottelun alku oli jälleen melko tasaista vääntöä, kun Raatin pelurit pistivät hienosti kampoihin RT:n jopa kolmea päätä pitemmille pelaajille, eikä antanut periksi kokoerosta huolimatta. Muutaman maalin etumatkan saatuaan RT meni kuitenkin menojaan ja voitti ottelun selkeästi numeroin 9-0, vaikka Raatillakin olisi ollut paikkoja muutamaan maaliin.

Valmennusjohto kiittää turnauksen järjestäjää hyvin järjestetystä tunauksesta. Suurkiitos myös kaikille mukana olleille junioreille ja vanhemmille. Erityinen kiitos tyttövahvistuksille. Toivottavasti turnauksesta lähti mukaan paljon oppia ja uusia kokemuksia.

– Markku Turunen –

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *