SB Raatti ja Apassit päätyivät tasapeliin

Kauden 2008-2009 ensimmäinen harjoitusottelu SB Raatin ja paikallisvastustajan Apassien (III-div.) päättyi tiukan taiston jälkeen tasapeliin. Ottelusta pystyi aistimaan koko ajan, että molemmat haluavat voittaa sen.

Ensimmäinen erä oli selvää Apassien hallintaa, Raatin yrittäessä saada omaa pakkaansa kasaan. Apassit voittivatkin erän 2-0.

Toisessa erässä Raatti sai jo hieman omasta pelistä kiinni ja veikin erän lukemin 2-1. Tomi Räsänen avasi Raatin maalitilin ajassa 20:22 hienolla yksilösuoritusmaalilla ohittaen viime kauden Savon I:n (I-div.) maalivahdin Joni Miettisen. Apassit onnistuivat kuitenkin tekemään maalin ajassa 22:13 tehden tilanteeksi 3-1. Tomi Räsänen onnistui erässä vielä toistamiseen siirtämään pallon maalin velipoikansa Sami Räsäsen laukauksen jälkitilanteesta. Maali oli ylivoimaosuma Mikko Turusen epäonnistuneen rangaistuslaukauksen jälkeen.

Kolmas erä oli myös yhtä tiukkaa vääntöä kuin kaksi aiempaa erää. Raatti onnistui maalinteossa ajassa 37:15 kuitenkin ensimmäisenä, kun Joni Toivanen onnistui kaukolaukauksessa Kimmo Korkalaisen syötöstä. Vajaa kaksi minuuttia tästä Raatti onnistui taas, kun Pekka Aho siirsi maalinedestä Arto Taskisen maalin takaa tulleen syötön ohi Miettisen. Tasan kaksi minuuttia myöhemmin Arto Taskinen nosti pallon maaliin maalin edestä Matti Turusen syötöstä. Tilanne 5-3 Raatille. Apassit onnistui kuitenkin vielä kahdesti maalinteossa. Ensin hyvän hyökkäyskuvion päätteeksi ajassa 43:25. Tämän jälkeen Raatin Arto Taskiselle vihellettiin jäähy estämisestä 12 sekuntia ennen loppua. Apassit onnistui vielä 6-4 vastaan tekemään yv-maalin päätöslukemiksi 5-5.

Hyvin sujunut kauden avaus Raatin joukkueelta. Varsinkin uudet pelaajat onnistuivat hyvin ottelussa. Tästä on hyvä jatkaa kauden loppuihin harjoitusotteluihin ja varsinkin tulevalle kaudelle. Kiitokset Apasseille taas kerran hyvästä ja ennenkaikkea kovasta vastuksesta. Seuraava kohtaaminen todennäköisesti Raatti Cupissa.