Kauden viimeinen turnaus Iisalmessa

Kausi päättyi SB Raatille kauden mittaan hyvin sopineessa Iisalmen urheilutalolla. Vastustajina olivat nousija FBI Pave II ja Piesa.

Ensimmäinen ottelu FBI Pavea vastaan oli taistelu. Joukkue näytti loppuun asti, että halutaan päättää kausi kunnialla. Siitä iso plussa koko joukkueelle. Ottelu oli pelillisesti tasaista vääntää koko ajan, vaikka lopussa tilanne näytti jo huolestuttavalta FBI Paven johtaessa 4-1. Onneksi pelattiin ottelu loppuun asti ja tehtiin siitä taistelu. Tultiin 4-3 tilanteeseen, jossa kaveri oli jo liioittelematta hieman hätää kärsimässä. Tuomarien viimeisellä kymmenellä sekunnilla viheltämät jäähyt meille oli hieman liikaa, eikä onnistuttu 5-3 vastaan saamaan edes palloa. Kuitenkin ottelu oli loistavaa peliä ja varsinkin maalivahti- ja puolustuspeli oli jälleen kerran omalla tasollaan ja hyökkäyksessäkin saatiin tehoja aikaiseksi. Varsinkin kakkoskenttä teki lopussa tärkeää työtä. Tällä kaudella molemmat pelit FBI Pavelle hävittiin vaan maalilla, joten hyvässä vireessä ollaan ensi kautta silmällä pitäen.

Toinen peli Piesaa vastaan oli kanssa parempi kuin edellinen kohtaaminen. Annettiin vaan hieman liikaa tilaa vastustajan taitaville hyökkääjille, jotka rokottivat paikoista kovalla kädellä. Onneksi onnistumisia tuli monille ja ottelu päättyi siedettävään 6-4 tappioon. Tässäkin ottelussa koko joukkue taisteli, eikä kenenkään tarvinnut pelata vuorovaihtoa, koska oli tasan kolme kentällistä äijiä.

Yhteenvetona:
Aiempien turnausten käsittämätön takatolpanukko saatiin pidettyä nyt kurissa, eikä vastustajat tehneet korkeintaan kuin yhden maalin ko. paikasta. Taistelutahto oli kaikilla kohdallaan ja vaihdot pysyivät riittävän lyhyinä. Alivoimapelaaminen oli hyvää ja ”ykköskenttäkin” onnistui ylivoimamaalin teossa. Ja pakko se on sanoa, että Kimmo oli liekeissä.

Kaudesta:
”Valmentajana” haluan onnitella koko joukkuetta antaumuksellisesta panostuksesta joukkueen eteen ja läpi kauden kestäneestä taistelutahdosta. Pistepörssi näyttää myös mukavalta kaikkien osalta, joka kertoo joukkueen tasaisuudesta. Tästä on mukava lähteä kausi kokeneempana seuraavaan kauteen, eikä tämän hetkisten tietojen mukaan joukkueeseenkaan tule ihmeempiä muutoksia. Kiitokset minun puolesta vielä kerran koko joukkueelle ja uudella innolla ensi kauteen.

Pekka 31.3.2007

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *