Savon Sanomien turnaus!

SB Raatti ottaa osaa Savon Sanomien turnaukseen Kuopiohallissa. Miehistä on lähdössä kaksi 6 hengen joukkuetta sählysarjaan ja yksi juniorijoukkue poikien sarjaan. Jokainen pelaaja maksaa itse pelaajapassinsa 10 euroa mielellään etukäteen. Seura maksaa (ainakin osan) joukkuemaksusta.

Kuopion SalibandySeura ja Savon Sanomat järjestävät yhteistyössä Kuopio-hallissa 28.-29.4.2007 Savon Sanomat–salibandyturnauksen. Lauantaina 28.4. pelataan aikuisten otteluita, sunnuntaina 29.4. pelikentät valtaavat juniorit.

Turnauksen ottelut pelataan noin 20*10 m kokoisilla kentillä. Kentällä on kerrallaan 3 pelaajaa / joukkue + maalivahdit. Aikuisille tarjotaan myös sählysarja jossa kentällä on 3 pelaajaa / joukkue. Peliaika otteluissa on 1*12 min, jokaiselle joukkueelle tulee vähintään 4 ottelua pelipäivän aikana. Joukkueen suosituskoko on 7-10 pelaajaa.

Lauantai 28.4.2007:
Miehet sähly

Sunnuntai 29.4.2007:
Pojat 91 / 92 / 93 / 94 / 95 / 96 / 97 / 98 / 99 ja myöh. synt.

Joukkuekohtainen osallistumismaksu on 35 euroa (sis. tuomarimaksut). Jokaisen pelaajan tulee lunastaa pelaajapassi (P-passi, 10 euroa) joka sisältää osallistumisoikeuden ja ruokailun. Joukkueiden toimihenkilöillä on mahdollisuus lunastaa ruokailun sisältävä toimihenkilöpassi (T-passi, 5 euroa).

Aikuisten sarjojen voittajajoukkueet palkitaan tuotepalkinnoin, juniorisarjoissa ei pelata sarjojen voitosta. Jokainen osallistuja vastaa omasta vakuutusturvastaan, järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia. Järjestäjä pidättää oikeuden sarjojen muutoksiin tarvittaessa.
Pelien ohessa turnauksessa on runsaasti oheisohjelmaa, mm. arvontaa, tuote-esittelyä ja -myyntiä, laukaisututka ja vieraita salibandyliigasta.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *