Turnausraportti 1/2 osa

SB Raatin edustus pelasi V-divisioonan lohkon 54 seitsemännen turnauksensa jo tutuksi tulleessa Iisalmessa. Vastustajiksi asettuivat Iisalmen FBI Pave II ja Pielaveden Sampo.

FBI Pave – SB Raatti 4-3
Ottelu alkoi tasaisesti, vaikka Raatilla olikin hieman ongelmia pallonhallinnassa. Ajassa 7.28 Raatin Harri Väänänen otti 2 minuutin jäähyn estämisestä. Alivoima selvitettiin kuitenkin mallikkaasti. FBI Pave II aloitti maalin teon nopealla vastahyökkäyksella 9 minuutin lopussa siirtyen 1-0 johtoon. 12 minuutilla FBI siirtyi maski kuvion päätteeksi päätteeksi jo 2-0 johtoon. Erä loppui näihin lukemiin.

Toinen erä alkoi ja Raatti heräsi peliin mukaan. Ajassa 19.47 Pekka Aho teki Mikko Turusen syötöstä kavennusmaalin 2-1:een. Pallonhallinta kääntyi aavistuksen Raatin hyväksi. Raatin maalivahti Markus Aho esitti vakuuttavia otteita maalillaan. Erä kuitenkin päättyi lukemiin 2-1.

Kolmas erä oli tasaisen kovaa peliä. 35 minuutilla FBI sai vaarallisen vastahyökkäystilanteen, jonka päätteeksi taululla komeilivat 3-1 lukemat. Muutamaa minuuttia myöhemmin FBI onnistui tekemään jo vakuuttavan 4-1 maalin. 39 minuutilla Raatin Manu Minkkinen sai 2 minuutin jäähyn mailan nostamisesta. Alivoima oli kuitenkin Raatin pallonhallintaa vastustajan päädyssä. 41 minuutilla alivoiman loputtua Raatin Kimmo Korkalainen iski Vesa Jääskeläisen syötöstä 4-2 kavennuksen. 42 minuutilla FBI Pave rikkoi 2 minuutin jäähyn arvoisesti. Raatti käytti ylivoiman hyväkseen, kun Joni Toivanen upotti pallon verkon perukoille Vesa Jääskeläisen syötöstä. Raatti yritti maalia 6 kenttäpelaajalla. Valitettavasti tuomari vilhelsi erän loppuun Joni Toivasen takaraivoon kimmoneen pallon tahalliseksi puskuksi eli 2 minuutin rangaistukseksi, samalla Harri Väänänen sai 2 minuutin rangaistuksen protestoimisesta. Peli loppuikin niukkaan Paven voittoon 4-3.