Taas kerran turnaus Nilsiässä

Ottelupaikkana oli taas kerran Nilsiän kotihalli, joka edellisellä kertaa ei ollut kovin helppo paikka pelata. Vastustajista Savo II oli sama kuin viimeksi Nilsiässä, kun taas SuKi voitettiin Iisalmessa.

Savo otteluun lähdettiin selvästi haastajan asemasta viime kertaisen tappion takia. Ottelun kaksi ensimmäistä erää hallittiin peliä, mutta ne tärkeimmät, maalit, jäivät tekemättä, joilla ottelun kulku olisi saatu käännettyä toiseksi. Kaksi erää tahkottiin siis 0-0 lukemissa. Saatiin hyvin hallittua peliä ja koko joukkueen peli tuntui hyvältä. Kolmannen erän shokki alku 1,5 min ja 3-0 tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Aikalisän avulla saatiin taas hieman pelistä kiinni, mutta kun maaleja ei saatu paikoista, niin ei ottelua vaan valitettavasti ilman maaleja voiteta. Paikkoja oli hyvin, vaikka kääntää ottelu itselle, mutta tällä kertaa Savo oli sen ”puoli” askelta edeltä.

Toinen peli oli selvästi helpompi kuin ensimmäinen. Hallittiin hyvin peliä ja oli mukavaa kentällä. Nyt saatiin myös maaleja. Kaveri onnistui muutaman puoluspään merkkausvirheen jälkeen tekemään pari, vai oisko ollu peräti kolme, osumaa takanurkalta tyhjiin. Tähän asiaan tulee jatkossa saada parannusta: merkkauspeli kuntoon ja ääntä kentällä. Muuten ottelu oli hyvä, paitsi voitto tästä oltaisiin ansaittu. Kaveri teki hyvin tarvittavat osumat tasoitukseen, onnittelut siitä.

Kokonaisuutena turnaus oli hyvä, vaikka maalinteko tökki liikaa. Omanpään pelaaminen sujui kiitettävästi lukuunottamatta näitä muutamaa merkkausvirhettä molemmissa otteluissa. Markus torjui kaikki, mitkä oli suinkin vain torjuttavissa, joten maalinteko ja merkkausharjoittelua lisää, niin jo alkaa tulosta tulla. Positiivisina asioina lisättäköön vielä kakkoskentän onnistumiset hyökkäyspäässä ja A-P:n loistava pelivire. Myös puolustuksessa Reijo ja Markku esittivät hyviä otteita. Eipä tässä sen kummempia kuin taistelumielellä viimeiseen turnaukseen ja Iisalmeen, jossa ei olla hävitty kuin yksi ottelu tällä kaudella. Niin ja Väänäsen pelatessa ei olla vielä hävitty yhtään ottelua, jos tätä salibandyliiton sanoisinko hieman ”kyseenalaista” puhelinpäätöstä ei oteta huomioon =)

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *