Keiteleen positiivinen reissu

Nyt edessä oli uusi halli, uusi lattia ja muutenkin uusi ja ”outo” paikka =) ”Oudoksi” varsinkin tunnelman teki ennennäkemättömän suuri Nujun kotikatsomo, joka oli ostettu paikalle luokkaretkirahojen keruuta varten. Todella iso plussa järjestävälle joukkueelle.

Ottelua Nujua vastaan voi kuvata vain yhdellä sanalla: jääkiekko. Ottelussa sai ajella selkään ja käyttää mailaa muuhunkin kuin pelaamiseen. Ehkä tuomareillakin voi olla näppinsä pelissä jossain mielessä. Mut se siitä. Samat säännöt molemmille. Ottelu oli kuitenkin pelillisesti meidän joukkueelta hyvä esitys. Onnistumisia tuli niin puolustus, hyökkäys kuin maalivahtipelissäkin, josta kertoo myös lopputulos 4-2 tappio. Hyökkäyspäässä olisi ollut tietenkin paikkoja, vaikka ratkaista ottelu itsellekin, mutta tällä kertaa Nuju vei ottelun samoin lukemin kuin me ekassa turnauksessa. Ainoa mikä jäi harmittamaan, niin lopussa ei saatu 6-3 ylivoimalla maalia, vaikka paikkoja oli. Näissä tilanteissa pallo tekee työt, miehet vain laittaa pallon maaliin. Kärjistettynä.

Toinen ottelu oli sitten jo ennakoltaan hieman helpompi, vaikka Ulma II pysyikin pelissä mukana kaksi erää. Tehtiin tarvittavat osumat onneksi, 1-1 tilanteessa kaverin ylärima näyttikin jo huolestuttavalta. Positiivinen asia ottelussa oli toisen maalivahdin testaaminen, joka toimi hyvin. Markku pelasi hyvän ottelun ja syötti kaksi maalia. Samoin Markus pelasi taas kentällä hyvän ottelun tehoilla 2+1 (maalivahti). Tämä oli todella tärkeä testi, jos Markus ei jostain syystä pääse johonkin turnaukseen, niin on hyvä kakkosveska varalla.

Tärkeintä turnauksessa oli, että haastettiin Nuju hyvällä pelillä. Isommassa salissa olisi ottelu voinut olla toisinkin päin. Puolustus toimi koko turnauksen hyvin, vaikka tärkeitä pelaajia oli turnauksesta sivussa, varsinkin puolustuksesta kolme kovaa nimeä ja hyökkäyksestäkin muutama. Olosuhteisiin nähden hyvä turnaus koko joukkueelta ja mikä tärkeintä, joukkueesta oli aistittavissa hyvä fiilis. Tästä on hyvä lähteä haastaamaan Savo kotonaan.

Pekka 7.2.2007

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *