Ensimmäinen turnaus Iisalmessa

Ei olisi valmentaja voinut parempaa alkua kaudelle toivoa kuin kahta taisteluvoittoa. Kiitokset koko joukkueelle uhrautuvasta ja iloisesta pelistä.

Ensimmäinen ottelu NuJua vastaan osoitti joukkueen valmiuden alkavaan kauteen. Hyvää taistelua läpi koko ottelun, eikä pahempia puutteita ottelussa ollut. Vaihdot pitäisi pysyä hieman lyhyempinä, mutta nekin alkoivat ottelun kuluessa olla toivottua luokkaa. Sentterit hoitivat esimerkillisesti roolinsa, eikä puolustustakaan parane moittia. Uhrautumista ja taistelua joukkueen eteen esittivät jokainen. Maalivahtipeli toimi loistavasti, vaikka ottelu oli Makelle kuin lähes koko joukkueelle ensimmäinen salibandyliigassa. Hyökkäyskin onnistui tekemään ne tarvittavat osumat pisteiden kotiin viemiseksi.

Toinen ottelu alkoi hieman takkuillen, mutta onneksi pysyttiin pelissä mukana, eikä vastustaja karannut kertaakaan maalia kauemmas. Jokainen näytti parasta osaamistaan ottelun kuluessa, kun alku kankeudesta päästiin eroon ja peliin mukaan. Maalivahti- ja puolustuspeli toimi taas loistavasti, vaikkakin pelattiin kahdella pakkiparilla edellisen ottelun kolmen sijaan. Hyökkäys onnistui hyvin, vaikka maalipaikkoja olisi ollut enemmänkin.

Yleisesti:
Maalivahtipeli: Toimi loistavasti läpi koko turnauksen
Puolustus: Varmaa, uhrautuvaa ja taistelevaa molemmissa peleissä
Hyökkäys: Maaleja tuli kiitettävästi, mutta parempaankin olisi mahdollisuuksia

Valmentaja kiittää onnistuneesta turnauksesta. Tästä on hyvä jatkaa.

Pekka 30.10.2006