Harjoitusottelu Säyneisen Salpaa vastaan…

Perjantaina 15.9.2006 SB Raatti haastoi Säyneisen Salpa-joukkueen Nilsiän Liikunta-talolla, jonne oli kokoontunut noin kymmenkunta katsojaa. Kaksi virallista erotuomaria ja yksi toimitsija oli hommattu paikalle.

Ottelu alkoi SB Raatin nopealla hyökkäyksella ja ajassa 0.22 SB Raatti siirtyi yksi nolla johtoon Arto Taskisen maalilla, Pekka Ahon syötöstä. Toisella minuutilla Reijo Kotilainen näytti parasta osaamistaan puollustuksessa ja lähti nopeaan hyökkäykseen oikealta laidalta. Nopea syöttö Arto Taskisen kautta ja pallo on maalissa muuttaen tilanteeksi jo 2-0. Raatin Harri Hartikainen sai 2 rangaistuksen ajassa 3.58 väärästä etäisyydestä. Ajassa 8.44 Salpa sai viimeinen ujutettua pallon ohi SB Raatin maalivahdin Markus Ahon. Muuttaen tilanteeksi 2-1. Maalintekijä #24 ja syöttäjä #47. Raatti ei kuitenkaan lannistunut vaan 10 minuutilla nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Joni Toivanen upotti pallon Vesa Jääskeläisen syötöstä maaliin. Vaihtaen lukemat 3-1 SB Raatille. Salpa teki ajassa 11.34 kavennus maalin, tekijänä #9 ja syöttäjänä #13. 14 minuutilla Salpa joukkueen #47 teki 3-3 tasoitusmaalin #9 syötöstä.

Toinen erä alkoi ja jo 4 minuutilla Raatti otti toisen 2 minuutin rangaistuksen, jota kärsimään joutui Vesa Jääskeläinen. Tämän ylivoiman Salpa käytti 6 minuutilla hyödykseen ja muutti lukemiksi 3-4 (#24, #13). Ajassa 7 minuutilla Salpa sai mökkivaparin, joka muutaman sekunnin kuluttua löytyi maalista. 8 minuutilla SB Raatti otti jo kolmannen jäähynsä, joka tuomittiin Reijo Kotilaiselle. Ajassa 11.42 Salpa siirtyi hienon kuvion päätteeksi jo 3-5 johtoon (#9,-). Eikä kauaakaan kun jo ajassa 12.38 Salvan #24 iski numeroiksi 3-7 (#24,#13)tehden samalla hattutempun. Seuraavaksi 13.08 Salpa teki jo 3.8 maaliin (#16,#9). Erän päätteeksi SB Raatti sai jo neljännen 2 minuuttisen rangaistuksen. Koko toinen erä olikin Salpa joukkueen dominoivaa hallintaa.

Kolmas erä alkoi alivoimalla, mutta tällä kertaa se kestettiin. Ajassa 2.41 Raatin Reijo Kotilainen otti 2 minuutin rangaistuksen. Tämäkin Raatin joukkue kesti. Ajassa 7.24 Salvan tuttu mies #24 teki jo neljännen maalinsa #13 syötöstä, muuttaen lukemiksi jo 3-9. Raatin joukkue sai aikaan muutamia vastahyökkäyksiä, mutta ne eivät johtaneet maaliin. 10 minuutilla Salpa lisää johtoaan 3-10 lukemiin, maalintekijänä jälleen #24. Lisää maaleja ei nähty ja ottelu päättyi lukemiin 3-10. Kiitos hyvästä pelistä.