Naisten toiminta starttaa monen vuoden tauon jälkeen

SB Raatti on päättänyt startata uudelleen naisten toiminnon. Kerhoissa onkin ollut jo mukana tyttöjä ja nyt startataan naisten sählykerhot. SB Raatilla on pitkä historia tyttö- ja naissalibandysta, sillä seuralla oli toimintaa niin alueen naisten 2. divisioonassa kuin B-tytöissä.

Naisten sählykerho järjestetään kerran viikossa keskiviikkoisin Kuopion Minna Canthin koulun salissa 19:30-21:00. Tervetuloa mukaan.

Tapahtuman sivu 

P16 pojat kokoontuivat Tahkolle kauden avaukseen

SB Raatin P16 pojat viettivät perinteisen salibandyleirin Tahkolla 3.-6.8.2023. Leiri tarjosi nuorille erinomaisen startin kauteen. Torstai oli verkostoitumista ja tutustumista toisiin ja Tahkon alueeseen erilaisten tehtävien ja yritysvierailuiden parissa mm. Panorama Bar ja Panorama Resort. Tärkeimpänä oli, että joukkue pääsi itse rakentamaan tulevan kauden pelikirjaansa, joka olikin mieluinen tehtävä.

Perjantaina päästiin salibandyn pariin, kun joukkue harjoitteli Nilsiän liikuntahallilla pariin otteeseen ja päivän päätteeksi otettiin mittaa vielä juoksutestein Kankaisen kentällä.

Lauantaina jatkettiin salibandy- ja kuntosaliharjoitteita sekä väitöskirjaa tekevän Markus Ahon vierailijaluennon pohjalta päästiin kiinni tieteen näkökulmaan palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen. Markus kertoi myös oman tarinansa yrittäjäksi päätymisestä ja mainostoimisto Funlus Oy:n perustamisesta.  Päivän kruunasi pihvi-illallinen El Montessa, jossa tutustuttiin myös ravintolabusinekseen Pekka Liukkosen luotsaamana.

Leirin kruunasi sunnuntain turnaus, jossa vastaan asettui Kajaanin Papaksen P15/16 yhdistelmä joukkue. Ensimmäinen ottelu Papasta vastaan oli tuntuman hakemista ja vierailija oli ratkaisupaikoissaan parempi. Ottelu päättyi 12-2 lukemiin Papaksen hyväksi. Pienen tauon jälkeen pidettiin palaveria ennen toista joukkueiden välistä kohtaamista. Toisessa ottelussa luotettiin itseemme ja joukkueen yhdessä laatimaan taktiikkaan. Ottelu oli tasainen ja päättyi Papaksen 9-5 voittoon.

Leiri tarjosi elämyksiä, lukuisen määrän harjoitteita ja oppia sekä uusia verkostoja nuorille hakea kesätöitä ja mahdollisesti tulevaa ammattia.

#panoramabar #panoramaresort #funlusoy #elmonte #papas #sbraatti #leiri

SB Raatin 2008 pojat mukana Tallink Floorball Turnauksessa Tallinassa 19.5-21.5.2023

SB Raatti 2008 juniorijoukkue on mukana kansainvälisessä Tallink Floorball salibandyturnauksessa Tallinassa 19.5-21.5.2023.

Turnauksen otteluohjelma:

Sarjataulukko:

Lisätietoja:
https://tallinkfloorballabc2023.torneopal.fi/taso/joukkue.php?joukkue=184328&turnaus=forfun_0016&sarja=2008
https://tallinkfloorballabc2023.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=forfun_0016&sarja=2008

SB Raatti mukana Veikko Nieminen Cupissa 7.4.2023

SB Raatin edustus otti osaa Veikko Nieminen Cup XVII turnaukseen Vuorelan koululla. Mukana oli kahdeksan joukkuetta.

SB Raatin joukkue sijoittui neljänneksi. Lupaavan alkusarjan jälkeen Raatti joutui taipumaan Vuorelan Veikoille yhdellä maalilla.

Mestariksi itsensä pelasivat tänä vuonna Puuhastelijat, joka voitti Veikot finaalissa lukemin 6-3.
🏆🥇 Puuhastelijat
🥈 Vuorelan Veikot
🥉Fat Cats

Raatin maalit turnauksessa:
Markus Aho (7), Kimmo Korkalainen (3), Pekka Aho (3), Jussi Kajan (2), Asko Väänänen (2), Joni Nissinen (2), Janne Penttinen (1)

Kaikki tulokset:

SB Raatin edustus pelaa ensi kaudella III-divisioonaa

SB Raatin edustus putosi kauden 2022-2023 viimeisen turnauksen jälkeen III-divisoonasta ensi kaudelle IV-divisoonaan. YT Yalpa vei maalirikkaan ottelun Raattia vastaan peräti 17-7 lukemin. Puolestaan Vehve II onnistui pelaamaan tasapelin BBU:ta vastaan ja nousemaan pistevertailussa SB Raatin ohi. Raatti jäi lopulta putoamisviivan alapuolelle, mutta sarjapaikkoja vapautui III-divisioonasta ja SB Raatti sai täyttöjärjestyksen mukaisen paikan.

 

Kotiturnaus 30.10.2022

Tervetuloa mukaan kannustamaan SB Raatti voittojen tielle.
Turnaukseen on vapaa pääsy. Kahviosta saatavilla suolaista ja makeaa. Käteinen ja MobilePay käy.
klo 10.00 Veikot (Siilinjärvi) vs SB Raatti
klo 14.30 SB Raatti vs SBS Jekku
Nilsiän liikuntatalon edustalla huomio tietyön osalta hieman muuttuneet liikennejärjestelyt.