vs

Yhteenveto

Kauden kolmas turnaus pelattiin Nilsiässä, jota isännöi SB Raatti. Raatti lähti turnaukseen sarjakärkenä ja kotiyleisön asettamien paineiden alaisena.

Turnausraportti

SB Raatti – Piesa 2-7
Toinen ottelu pelattiin illalla ja Raatin joukkueesta oli päivän aikana hävinnyt kentällinen miehiä. Ottelu alkoi vieraiden nopealla maalilla ajassa 0.05. Hieman myöhemmin Piesa iski taas ja vielä kolmannenkin kerran. Raatti otti aikalisän ja pääsi taas mukaan peliin, jonka ansiosta erähoidettiin samoissa lukemissa erätauolle.

Toinen erä oli jo hieman parempaa peliä Raatilta kuin ensimmäinen, vaikka PieSa tekikin erän alkuun pari osumaa, joille Markus Aho ei voinut mitään. Erän loppupuolella Raatin Arto Taskinen onnistui kaventamaan ottelun 1-5:een Pekka Ahon syötästä. PieSa onnistui kuitenkin maalinteossa vielä kerran ja erätauolle mentiin lukemissa 1-6.

Kolmas erä oli Raatilta jo parempi. Heti erän alkuun sama parivaljakko onnistui kaventamaan ottelun 2-6:een Harri Hartikaisen loistavan maskipelaamisen ansiosta. Maalintekijänä Taskinen, syöttäjänä Aho. PieSa teki vielä loppuun yhden osuman ja vei kotiyleisön harmiksi ottelun tylyin numeroin 2-7, vaikka maalivahti Markus Ahoa ei voi yhdestäkään osumasta syyttää. Pallo pomppi tänä iltana pielaveteläisille.