P16 pojat kokoontuivat Tahkolle kauden avaukseen

SB Raatin P16 pojat viettivät perinteisen salibandyleirin Tahkolla 3.-6.8.2023. Leiri tarjosi nuorille erinomaisen startin kauteen. Torstai oli verkostoitumista ja tutustumista toisiin ja Tahkon alueeseen erilaisten tehtävien ja yritysvierailuiden parissa mm. Panorama Bar ja Panorama Resort. Tärkeimpänä oli, että joukkue pääsi itse rakentamaan tulevan kauden pelikirjaansa, joka olikin mieluinen tehtävä.

Perjantaina päästiin salibandyn pariin, kun joukkue harjoitteli Nilsiän liikuntahallilla pariin otteeseen ja päivän päätteeksi otettiin mittaa vielä juoksutestein Kankaisen kentällä.

Lauantaina jatkettiin salibandy- ja kuntosaliharjoitteita sekä väitöskirjaa tekevän Markus Ahon vierailijaluennon pohjalta päästiin kiinni tieteen näkökulmaan palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen. Markus kertoi myös oman tarinansa yrittäjäksi päätymisestä ja mainostoimisto Funlus Oy:n perustamisesta.  Päivän kruunasi pihvi-illallinen El Montessa, jossa tutustuttiin myös ravintolabusinekseen Pekka Liukkosen luotsaamana.

Leirin kruunasi sunnuntain turnaus, jossa vastaan asettui Kajaanin Papaksen P15/16 yhdistelmä joukkue. Ensimmäinen ottelu Papasta vastaan oli tuntuman hakemista ja vierailija oli ratkaisupaikoissaan parempi. Ottelu päättyi 12-2 lukemiin Papaksen hyväksi. Pienen tauon jälkeen pidettiin palaveria ennen toista joukkueiden välistä kohtaamista. Toisessa ottelussa luotettiin itseemme ja joukkueen yhdessä laatimaan taktiikkaan. Ottelu oli tasainen ja päättyi Papaksen 9-5 voittoon.

Leiri tarjosi elämyksiä, lukuisen määrän harjoitteita ja oppia sekä uusia verkostoja nuorille hakea kesätöitä ja mahdollisesti tulevaa ammattia.

#panoramabar #panoramaresort #funlusoy #elmonte #papas #sbraatti #leiri