vs

Yhteenveto

Kauden kolmas turnaus pelattiin Nilsiässä, jota isännöi SB Raatti. Raatti lähti turnaukseen sarjakärkenä ja kotiyleisön asettamien paineiden alaisena.

Turnausraportti

SB Savo II – SB Raatti 5-1
Ensimmäinen ottelu alkoi Raatin kannalta hyvin. Kulmavaparin jälkeen Pekka Aho löysi maalin edestäArto Taskisen, joka hieman onnenkantamoisen avulla sai ujutettua reikäpallon ohi Savon maalivahdin. Erä oli tasaista vääntöä ja loppupuolella Savo onnistuikin tasoitusyrityksessä.

Toiseen erään lähdettiin tasalukemista 1-1. Savo pelasi koko ottelun kovalla karvauspelillä ja loi paineen Raatin puolustukselle. Savo siirtyikin 2-1 johtoon hieman onnekkaasti pallon pompattua hyvälle maalintekosektorille. Savo hallitsi erää, mutta kolmanteen erään lähdettiin 2-1 tilanteesta Raatin maalivahdin Markus Ahon pitäessä joukkueen mukana ottelussa.

Kolmas erä oli Savon, vaikka Raatillakin oli omat paikkansa. Savo onnistui maalinteossa kolmesti ja vei ottelun lukemin 5-1. Raatin otteissa näkyi hieman hermostuneisuus ja Nilsiän lyhyen hallin tuoma nopeus peliin. Rouva fortuunakaan ei ollut ottelussa Raatin puolella.