vs

Yhteenveto

SB Raatti menetti pisteet ensimmäisen turnauksen molemmista voitoista Sporttirekisterin siirtohakemuksissa tapahtuneen virheen takia ja ottelut tuomittiin 5-0 hävityiksi. Pelaaja, jota siirtorike koski, ei edes pelannut toista ottelua, mutta päätös oli pysyvä.

Turnausraportti

Edustuksen kauden 2006-2007 V-divisioonan ensimmäinen turnaus pelattiin Iisalmen liikuntatalolla lauantaina 28.10.2006. SB Raattia vastaan asettuivat Keiteleen Nuju ja Ulma Iisalmesta.

Nuju – SB Raatti 2-4
Ensimmäinen ottelu alkoi SB Raatin puolelta hieman varovaisesti, eikä hyviä tilanteita saatu aikaan. 8 minuutilla Nuju otti 2 minuutin rangaistuksen ja Raatti pääsi kokeilemaan ylivoimakuvioitaan. Ylivoima toimi ja ajassa 9.20 Markku Turunen ampui Kimmo Korkalaisen syötöstä lukemiksi 0-1. Nuju sai vaarallisia tilanteita aikaan Raatin maalilla, mutta hyvin pelanneen maalivahdin Markus Ahon ja uhrautuvan puollustuksen yhteistyö piti Raatin joukkuetta pystyssä. Erätauolle mentiin numeroissa 0-1.

Toinen erä alkoi SB Raatin lievällä painostuksella. 26 minuutilla Pekka Aholla oli helppo työ siirtää pallo maaliin Arto Taskisen loistavasta syötöstö. Tämämuutti tilanteeksi jo 0-2. Samalla minuutilla Raatin Mikko Turunen otti työntömisestäkahden minuutin rangaistuksen. Tämäkostautui ja Nuju kavensi ylivoimalla tilanteeksi 1-2. Nämälukemat säilyivät myös toiselle erätauolle.

Kolmas eräalkoi jälleen SB Raatin hienoisella painostuksella. 31 minuutilla Markku Turunen laukoi Vesa Jääskeläisen syötöstä kaukaa ja tarkasti. Tämälaukaus upposi verkon perukoille, kiitos Joni Toivasen tekemän loistavan maskin. Nuju sai aikaan useita tilanteita. 36 minuutilla he onnistuivat kaventamaan tilanteeksi 2-3. SB Raatti ei lannistunut vaan ajassa 39.45 Tero Suhonen onnistui ujuttamaan pallon maaliin Manu Minkkisen esityöstä. Lisämaaleja ei nähty ja ottelu päättyi SB Raatin hyväksi 2-4.