vs

Yhteenveto

21.10.2007 Turnausraportti

SB Raatti ylsi Miesten V-divisioonan aluelohkossa 53 lauantaina 13.10 pelatussa avausturnauksessa kolmeen pisteeseen. Iisalmen tutussa hallissa Raattia vastassa olivat Karte II ja PieSa.. Seuraava turnaus pelataan 27.10.2007 Siilinjärvellä. Sarjataulukossa sijoitus on 3.

SB Raatti – PieSa 3-3

Ottelu alkoi Raatin kannalta hyvin, kun Joni Toivanen upotti reikäpallon Kimmo Korkalaisen syötöstä maaliin jo 1 minuutilla. PieSa onnistui tasoittamaan pelin 11 minuutilla nopean vastaiskun päätteeksi.

Toisessa erässä Raatti siirtyi johtoon, kun Ari-Pekka Salo laukoi Pekka Ahon syötöstä lukemiksi 2-1. Lisämaaleja ei toisessa erässä nähty.

Kolmas erä oli varsin rikkonaista ja molemmat joukkueet kuluttivat paljon jäähypenkkiä. PieSa tasoitti vapaalyöntikuvion päätteeksi tilanteeksi 2-2. Raatti ei onnistunut viimeistelyssä. PieSa siirtyikin jälleen vastahyökkäyksen päätteeksi jo 3-2 johtoon 37 minuutilla. Hetkeä myöhemmin Ari-Pekka Salo onnistui tälläämään suoraan Pekka Ahon syötöstä tasoituksen lukemiin 3-3. Enempää maaleja ei pelissä nähty, joten peli päättyi tasan 3-3.