vs

Yhteenveto

SB Raatti pelasi V-divisioonan neljännen turnauksensa joulutauon jälkeen Iisalmessa. Vastaan asettuivat Ulma Ulmalasta ja FBI Pave II Iisalmesta.

Turnausraportti

SB Raatti – FBI Pave II 1-2
Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti. FBI avasi maalitilinsä, kun pallo pelattiin maalin eteen ja survottiin Raatin maalivahdin Markus Ahon sormien kautta maaliin. 7 minuutilla Raatti sai vaparin, jonka seuraksena Jyri Riekkinen ampui komean lämärin verkon perukoille Henry Viitalan syötöstä. Molempien joukkueiden puolustus ja maalivahdit pitivät lukemat erätauolle.

Toinen erä alkoi tasaisesti. Kumpikin joukkue sai useita tilanteita, mutta ne eivät löytäneet tietään maaliin. 25 minuutilla Raatti sai kahden minuutin rangaistuksen. Pave käytti tilanteen hyväkseen ja siirtyi 2-1 johtoon. Lukemat säilyivät erätauolle.

Viimeinen erä alkoi jälleen tasaisesti. Tilanteita syntyi, mutta ne eivät johtaneet maaliin. Molempien joukkueiden maalivahdit olivat ilmeisesti hyvässä vireessä. Ajassa 42.58 Raatin joukkue otti aikalisän. Tavoitteena oli tehdä nopea maali. 43 minuutilla FBI Pave II otti kahden minuutin rangaistuksen ja Raatti sai mainion tilaisuuden tasoitukseen. Tilanteet eivät johtaneet kuin muutamaan tolppalaukaukseen. Salibandyssa harvinaiset loppulukemat 1-2 FBI Pave II:sen hyväksi kertovat ottelun tasaisuudesta.