Miehet 2: Viimeinen harjoitusottelu

Sb Raatti II- Oulun joukkue

Sb Raatin kakkosjoukkue pelasi lauantaina 29.10 viimeisen harjoitus pelinsä ennen kauden alkua, Oulun alueelta tullutta joukkuetta vastaan.

Ennen ottelun alkua valmennusjohto oli painottanut pukukopissa pelaamaan pallollista peliä ja aloittamaan ottelun hyvällä temmolla.

Ensimmäinen erä menikin Raatin hallinnassa, käyttäen maalipaikat tehokkaasti hyödyksi. Kotijoukkueen maalivahti Arttu Jämsen otti erässä muutaman ison kopin. (4-2)

Myös toinen erä meni kotijoukkueen heiluttaessa tahtipuikkoa. Puolustukseen poissaoloja tullut paikkaamaan Miika Toivanen jakeli Mika Lipposelle kolme namupassia, joista jokainen veto löysi tiensä verkon perukoille. (7-4)

Kolmas erä alkoi jälleen, kuten aikaisemmatkin erät. Kotijoukkue maalasi ja vastustajan maalivahti joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa. Raatin kahdeksannen maalin jälkeen Oululaiset kuitenkin heräsivät peliin yllättävästi mukaan, maalaten seuraavat neljä maalia. Kolmannen erän jälkeen lähdettiin viimeiseen erään tilanteessa 8-8.

Centterinä kauden parhaan pelinsä pelannut Jani Ahonen sytytti joukkuetta loistavalla yksilösuorituksella ja vei heti erän alkuun Raatin johtoon. Vastustaja tuli vielä kerran tasoihin, mutta Joonas Ylisipola ja Jani heiluttivat verkkoa vielä kerran mieheen, niin vastustajan lopussa iskemä kavennus ei enää riittänyt. Loppulukemat 11-10 Raatille.

Pelaaja-valmentaja Mika Lipponen oli ottelun jälkeen omiinsa tyytyväinen: Pelattiin selkeästi omilla vahvuuksilla ja saatiin otteluun hyvä alku. Huono kolmas erä, mutta viimeiseen erään koottiin hienosti itsemme. Uudet hankinnat nousivat ottelussa isoon rooliin ja maalivahti peliin täytyy olla tyytyväinen.

Tehomiehet pelissä: Mika Lipponen 4+2, Jani Ahonen 3+1 ja Miika Toivanen 1+3.