SB Raatti kahdeksan parhaan joukkoon katusählyssä

Miesten edustuksen pelaajista kasattu SB Raatti oli edustettuna lauantaina 6.8.2011 pelatussa valtakunnallisessa katusählyturnauksessa Kuopion satamassa. Sää suosi aamupäivän osalta suhteellisen hyvin, mutta iltapäivää sotki pahasti kovahko sade. Tämä näkyi selkeästi kaikkien joukkueiden osalla temmon laskulla ja varomisella kontaktitilanteissa.

SB Raatti voitti alkusarjansa hyvän maalieronsa turvin, kun kaksi muuta joukkuetta Yonikoo ja Pekka Kalastajat ylsivät tasapisteisiin. Maaliero koitui Yonikoon kohtaloksi ja SB Raatti ja Pekka Kalastajat jatkoivat otteluita välierissä. Alkusarjat ottelut:
SB Raatti – Sawo Sweedos, 2-0
SB Raatti – Yonikoo, 6-1
SB Raatti – Pekka Kalastajat, 2-4

Välierissä vastaan asettui Iisveden Kiri, joka olikin tuttu vastustaja harjoitusturnausten osalta raattilaisille. Ottelu oli tarkkaa puolustuspelaamista ja sen turvin SB Raatti otti tärkeän 2-1 voiton ja eteni näin kahdeksan parhaan joukkoon.

Seuraavassa välieräottelussa tuli vastaan Laattapari Oy. Sateen kastelema kenttä muistutti nyt enemmän luistinrataa kuin pitävää asfalttikenttää, joka näkyi myös molempien joukkueiden otteissa. Otteluun saatiin kuitenkin hyvä ja terävä lähtö ja ottelua johdettiin jo 3-1. Sitten tapahtui kummia. Kuin salama kirkkaalta taivaalta tuli Laattapari kahdessa vaihdossa ohi tehden molemmille hyökkäyspareille samaan vaihtoon kaksi takaiskuosumaa, joista muutamat oli todella mallikkaita ilmasta ohjauksia. Tämän toheloinnin jälkeen tilanne oli jo 3-5. Lopussa Laattapari kaunnisteli vielä lukemat 3-6, vaikka paikkoja toisessa päässä olikin enemmän. Liian kova hyökkäysinto kaatoi tänään SB Raatin välierissä, mutta edelliskauden sijoitus parani taas pykälällä, joten tyytyväinen sen suhteen pitää olla. Ainahan se karvas tappio jää harmittamaan, mutta ensi vuonna uusin kujein ja taas yhdet katusählyt kokeneempana sijoitusta parantamaan.

SB Raatin kokoonpano ja tehot: Pekka 5+2, Sami 3+4, Arto 3+3, Kimmo 3+2 ja Markus 1+1.

SB Raatin pelaajista oli edustettuina muissa joukkueissa ainakin Miika, Pasi, Tomi, coutsi Markku ja Harri.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *