Ennakko: Sunnuntaina 6.2 nelosdivaria Nilsiässä

SB Raatin edustusjoukkue isännöi sunnuntaina 6.2 nelosdivisioonan turnausta, johon saapuu isäntien lisäksi yhdeksän muuta nälkäistä joukkuetta. Tiedossa on siis salibandyn ystäville varsin makoisa päivä, kun pelit alkavat klo 10 ja viimeinen peli saadaan päätökseen noin kahdeksan aikaan illalla. Tuoreimman tiedon mukaan kotijoukkue saa jalkeille lähes parhaan mahdollisen rivistön, joten valmentajalla on peiliin katsomisen paikka, jos pisteitä ei heru. Perjantaina vedetään vielä hyvät treenit alle ja lähdetään luottavaisina ja hyvällä draivilla pistejahtiin.

Järjestävä joukkue saa heti aamutuimaan kymmenen aikaan vastaansa sarjan kakkospaikalla majailevan SBL: n, nykyisestä naapurikunnastaan Lapinlahdelta. Pelistä ei varmasti tunnetta tule puuttumaan, sillä vierailijan paitaan pukeutuu ex – raattilaisia, Reijo Kotilainen sekä Ari-Pekka Salo. Raatti on tehnyt taktiikkapuolella pientä hienosäätöä ja penkin päässä usko onkin vahva joukkueen tekemiseen. Sarjataulukon mukaan lähdetään peliin haastajan roolissa, mutta kauden aiemmassa kohtaamisessa SBL pystyi vain vaivoin puristamaan pelin tasoihin viime sekunneilla. Pelistä on siis tulossa nytkin varmasti tiukka ja jännittävä kamppailu.

Illan viimeiseen peliin klo 19, isäntäjoukkuetta tulee haastamaan pisteen edellä oleva Karttulan Tennisseura. Opimme kauden aiemmassa kohtaamisessa paljon vastustajan pelitavasta ja uskon, että olemme valmiita eliminoimaan heidän vahvuutensa. Aikaisempi kohtaaminen muodostuikin vähintään katastrofiksi, kun hyvän alun jälkeen peli levisi käsiin, kuin korttipakka ja vastustaja löylytti Raatin poikia numeroin 4-8. Nyt lähdetään hakemaan revanssia ja jätetään pisteet Nilsiään.

Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan savolaista nelosdivarin salibandyä!

-MT-

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *