Muutoksia ja loukkaantumisia pelaajarintamalla

SB Raatti hankki riveihinsä nuoren 18-vuotiaan Tomi Taskisen Nilsiästä, joka on tähän asti pelannut SB Savon juniorijoukkueissa. Vasemmalta puolelta laukova Tomi tuo lisää juoksuvoimaa ja fyysisyyttä Raatin hyökkäykseen ja on ensi kertaa tosi toimissa Pielavedellä pelattavassa turnauksessa, jossa vastassa ovat XXL-kriisi ja järjestävä PieSa. Uuden hyökkääjän hankinta lisää myös tervettä kilpailua pelipaikoista ja tulee varmasti näkymään positiivisena asiana syyskauden viimeisessä turnauksessa sekä kevät puolella.

Marko Harlen ikävä oikean käden loukkaantuminen joukkueen harjoituksissa on pitänyt miehen sivussa jo kuukauden päivät ja miehen pelaaminen on edelleen arvoitus joulukuun viimeisessä turnauksessa. Todennäköisesti mies on pelikunnossa vasta tammikuussa, joten Tomin hankinta joukkueeseen tuli sopivaan rakoon.

Muilta osin joukkueen pelikunto näyttää hyvältä ja pahemmilta loukkaantumisilta on alkukaudesta vältytty. Myös Joni Toivasen arveltua nopeampi kuntoutuminen murtuneen nilkan osalta on ollut todella tärkeää joukkueen pelillisten esitysten parantumiselle ja Joni alkaakin olla jo viime kausien iskussa.

Näillä kuulumisilla jatkamme kohti Pielaveden haasteita ja tulevaa joulutaukoa.

MM-kisafiilisten saattelemana,
SB Raatti valmennus

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *