Kausi pakettiin, SB Raatti Pojat

SB Raatin poikajunnujen harjoituskausi saatiin käyntiin 26.9. Nilsiän liikuntahallilla. Muutama vuoro pidettiin yksinomaan poikien kesken, mutta ringin kapeuden vuoksi tyttöjunnut tulivat myöhemmin mukaan harjoituksiin. Harjoittelun painopiste oli alusta lähtien maalinteko- ja tekniikkaharjoittelussa. Pääsääntöisesti saimmekin pidettyä melko laadukkaita harjoituksia ja pääsimme harkkojen lopuksi yleensä pelaamaan täydellä kentällä 5 vs 5 – peliä. Harjoittelu jatkuu ainakin toukokuun loppupuolelle saakka, kun Savon Sanomat – sählyturnaus on pelattu.

Ensimmäisen kunnon pelin pojat pelasivat tammikuulla noin 2-3 vuotta vanhempia Raatin C-tyttöjä vastaan. Pallon hallinta oli enemmän tytöillä, mutta maalinteko takkusi melko pahasti, suurimmaksi osaksi johtuen poikien hyvästä maalivahtipelistä. Vuoden kurinalainen maalintekoharjoittelu tuotti pojilla puolestaan viljaa ja ottelu päättyikin poikien 8-2 voittoon.

Järjestimme oman harrasteturnauksen junioreille 20.3., johon osallistui neljä joukkuetta. Raatin molempien joukkueiden lisäksi turnauksessa pelasi nilsiäläisistä kasiluokkalaisista kasattu NDR ja Rautavaara. Pojille turnauksesta jäi saldoksi 3 tappiota, mutta kaikki ottelut olivat melko tiukkoja. Rautavaara vei voiton 1-4, NDR tiukan taistelun jälkeen 3-4 ja tyttöjoukkue oli kauden toisessa kohtaamisessa parempi numeroin 5-2. Käteen jäi kuitenkin arvokasta kokemusta täyden kentän peleistä ja pelillisesti mentiin taas muutama askel eteenpäin.

Ensi kauden tärkeimpiin suunnitelmiin kuuluvat harjoittelumäärän lisääminen ja pelaajaringin kasvattaminen nykyisestä kymmenestä pelaajasta muutamalla lisäpelaajalla. Tämän eteen on jo ruvettu hieromaan yhteistyötä Palonurmen nuorisoseuran kanssa ja tarkoitus olisi saada käyttöömme ainakin yksi vuoro viikossa Palonurmesta, keskustan vuoron lisäksi. Palonurmen vuoron tarkoituksena on houkutella uusia pelaajia mukaan Palonurmen ja Raatin kylältä.

Markku Turunen

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *