C-tytöille Mikkelistä 2 pistettä

SB Raatin C-tyttöjen ottelut jatkuivat 7.2.2010 Mikkelissä, kun vastaan asettuivat NST Lappeenrannasta ja Sudet, Kouvolasta.

SB Raatti – NST 1 – 3
Ensimmäisestä ottelusta sarjakärjessä keikkuvaa NST:tä oli odotettavissa vaikea. NST onnistui jo 3 minuutilla tekemään avausmaalin 0-1:een. Raatti kuitenkin loi vaarallisia tilanteita vastahyökkäyksistä, mutta ne eivät johtaneet maaliin.

Toisessa erässä asetelmat kääntyivät toisin päin. Nyt Raatti piti palloa ja NST turvautui vastahyökkäyksiin. Raatin pyöritys palkittiin 16 minuutilla, kun Marjo Hanski iski irtopallon maaliin tasoittaen ottelun 1-1:een. Raatille tarjottiin myös erässä ylivoimatilaisuus, mutta maaleja ei saatu. NST onnistui erän viimeisellä minuutilla vielä vastahyökkäyksessä ja siirtyi 1-2 johtoon.

Kolmannessa erässä pallonhallinta jakaantui tasaisemmin. NST kuitenkin onnistui viimeistelyssä paremmin ja kaunisteli lukemia 1-3:een 37 minuutilla. Lisämaaleja ei nähty ja tasainen ottelu päättyi NST:n voittoon 3-1.

Sudet – SB Raatti 2 – 4
Toisesta ottelusta oli odotettavissa astetta helpompaa, vaikkei korkeammalla sarjataulukossa olevia Susia voinut ollenkaan aliarvioida. Odotukset kuitenkin näyttäytyivät toteen, kun Raatti siirtyi ottelussa ensin 9 minuutilla 0-1 johtoon Marjo Hanskin onnistuessa Sonja Ruotsalaisen esityöstä. 12 minuutilla Raatti lisäsi johtoaan 0-2:een, kun Iida Savolaisen laukaus upposi maaliin. Lukemat säilyivät erätauolle.

Toinen erä jatkui kuitenkin maalittomana. Kummallakin joukkueella oli omat maalipaikkansa. Raatin maalivahti Jasmin Riekkinen piti maalinsa puhtaana. Lukemat 0-0 säilyivät erätauolle.

Kolmas erä alkoi vaikeasti kun Sudet saivat kavennusmaalin 1-2:een 35 minuutilla. Raatti kuitenkin vastasi tähän jo 37 minuutilla, kun Meri Turunen viimeisteli Nelli Väätäisen syötöstä lukemat 1-3:een. 38 minuutilla Raatti iski jälleen, kun Meri Turunen onnistui toistamiseen, nyt Sonja Ruotsalaisen syötöstä ja siirsi lukemat 1-4:ään. Sudet kuitenkin kavensivat ottelun 2-4:ään ajassa 40.51. Lisämaaleja ei nähty ja Raatti voitti ottelun 4-2.