Kinkunsulattelua paikallisottelun voimin

SB Savo B-juniorit haastoivat SB Raatin kinkunsulattelun merkeissä pariin otteeseen joulupyhien aikaan.

Ensimmäinen koitos (5 erää) pelattiin ilman tuomareita fair-playsääntöjen saattelemana Tapanin päivänä 26.12.2009. Maaleja tahkottiin tasaiseen tahtiin. Kahden ensimmäisen erän jälkeen tilanne taisi olla Raatille 3-2 tai tasan 3-3. Tämän jälkeen vuoron maalinsuulla sai Raatin kakkosveska Ari Lähdekorpi, joka torjui seuraavat kolme erää suunnitellusti Markus Ahon tullessa hyökkäämään. SB Savo onnistui tekemään pari maalia enemmän voittaen ottelun lopulta jotain 15-13 +/- 1-2 maalia. Hyvää harjoitusta sekä Savon juniorikaartille, että Raatille tulevaa kevättä varten.

Toinen hieman virallisempi harkkamatsi pelattiin 3.1.2010, jolloin alusta asti saatiin yksi pelaaja tuomarin hommiin ja pelattiin kellolla 3x15min. Kaksi ensimmäistä erää tahkottiin tasaisin 3-3 lukemin, kun kolmannen erän alussa Savo pääsi rokottamaan kolmesti. Raatin kenttä kokeilut eivät ottaneet oikein tuulta purjeisiin, vaan kentät palautettiin näiden kolmen osuman jälkeen takaisin ennalleen. Nyt peliin päästiin taas mukaan ja kirittiin lähes tasoihin. Savo voitti ottelun lopulta 8-7 tasaisten kinkunsulattelujen jälkeen.

Suurkiitokset harkkavastustajalle joulun otteluista ja valmisteluista tulevaan kevääseen. Onpahan iso määrä virheitä tehty jo pois 9.1. pelattavan Joensuun turnauksen otteluista.