ENNAKKO: Edustus matkaa Joensuuhun, C-Tytöt Hollolaan

SB Raatin kevät starttaa yhtä aikaa kahdella paikkakunnalla. SB Raatin edustusjoukkue pelaa nelosdivarin kevään ensimmäisen turnauksen Joensuussa, kun taas SB Raatin C-Tytöt matkustavat omaan turnaukseensa Hollolaan.

SB Raatin edustus pelaa kaksi todella tärkeää ottelua tulevana viikonloppuna. Ensimmäiseen otteluun vastaan asettuu loistavan syyskauden pelannut KiPa-90 Kiteeltä. KiPaa vastaan on aina tahkotti kovissa merkeissä ja tasaisesti. Seurojen aiemmat kohtaamiset on pelattu (SB Raatti – KiPa-90) 5-5, 5-4 ja 3-7 eli molemmilla voitto ja yksi tasapeli. Luvassa siis todella tiukka matsi, josta molemmat haluavat kovasti pisteitä.

Toinen ottelu on syyskauden pahasti alisuorittanutta HuPSia vastaan, joka viime kaudella oli samaisen lohkon kolmas. Saako HuPS kokeneet pelimiehet joulun jälkeen vireeseen? Pystyykö Raatti ottamaan elintärkeät kaksi pistettä ottelusta? Kumpi joukkueista on saanut paremmin kinkut sulateltua joulutauon jälkeen? Näihin kysymyksiin saadaan vastaukset parin päivän kuluttua.

SB Raatin C-Tytöt matkaavat tosiaan Hollolaan asti ottamaan mittaa Hatsinasta sekä Kosken Dynamosta. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet käytännössä kaikki maalin tappioon yhtä suurempaa tappiota lukuunottamatta. Tytöillä todella tärkeät pisteet jaossa, sillä molemmat vastustajat on omalla pelillä voitettavissa, mutta mitään ei ole ennenkään saatu ilmaiseksi. C-Tyttöjen ykkköskoutsi on vieläpä edustuksen mukana Joensuussa torjumassa tärkeitä otteluita, joten haastetta C-Tytöillä riittää.

Uusi vuosi, uudet kujeet, joista lisää viikonlopun otteluiden jälkeen.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *