Syyskausi SB Raatin osalta alle odotusten

SB Raatin edustusjoukkue on saanut syyskauden pakettiin ja nyt on edessä kuukauden mittainen joulutauko.

Syyskausi on mennyt joukkueen yhteenhitsaamisessa ja totutellessa uusiin pelivälineihin, sillä SB Raatti teki kauden alussa mailasopimuksen Blast Floorballin kanssa. Myös viime kauden jälkeen joukkue on muuttunut. Monta tärkeää pelaajaa lähti SB Savoon koettamaan vauhia ja muutos vie valitettavasti aina aikaa joukkueelta.

Valmennuksen mukaan pistetavoitteesta olemme reilusti perässä, sillä joulutauolle mennessä tavoite oli olla neljän joukossa. Valmennus luottaa vahvasti joukkueeseen ja tekemisen meininkiä ja huumoria on aina SB Raatilta löytynyt, joten yhtään ilmaista pistettä ei kevätkaudella Nilsiän suunnalta heru.

Sarja on vielä auki joka suuntaan, vaikka kolme viimeistä tippuukin suoraan V-divisioonaan. Ylös päin on tavoite, mutta kuinka korkealle? Sen näyttää kevätkausi ja kevään uudet kujeet. SB Raatin kausi jatkuu seuraavan kerran 9.1.2010 Joensuussa, joten luvassa mielenkiintoinen vuoden vaihde.

SB Raatti toivottaa kaikille pelaajille, kannattajille, huoltojoukoille, asiaankuulumattomille ja tietenkin hyville vastustajille ikimuistoista Joulua ja urheilullista uutta vuotta. Palataan säbän merkeissä taas ensi vuonna.

PS: Edustuksen treenit kylläkin jatkuvat =)

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *