Kinkunsulattelu cup 2008, Lapinlahti

Leikkimieliset harjoitusottelut, joissa pelattiin kumminkin tosissaan, pelattiin 27. päivän iltana Lapinlahden monitoimitalolla. Iltaa isännöi SBL. Muut osanottajat olivat SB Raatti, Nilsiä ja Team One Way, Kuopio.

Illan ensimmäisen ottelun vei järjestejä selvin numeroin 15-3 vähällä miesvahvuudella mukana olleelta Team One Waylta. Tilanteita oli kumminkin molemmilla, mutta SBL onnistui tekemään paikoista tarvittavat häkit.

Toinen kamppailu olikin jo tiukempaa vääntöä molempien luoden hyviä maalintekopaikkoja. Ensimmäisessä erässä Raatti onnistui kuitenkin maalinteossa isäntiä paremmin vieden erän arviolta 4-2, kun erä loppui ajassa 17:38. Toinen erä olikin jo tasaisempi, kun Raatti sai tuntemattoman vahvistus kolmikon (Vä-Vä-Ni). Erän alussa Raatti onnistui maalinteossa kumminkin kahdesti ja peli oli jo 6-2. SBL ei kuitenkaan lannistunut ja takoi tasoitusta jossain vaiheessa ottelua. Loppulukemat olivat mahdollisesti 7-7 hieman erinäisten kommenttien jälkeen, vaikka kellomies veikkasikin tulokseksi 6-6 naputellen tekstiviestejä lähes koko ottelun vai oisko pelannut matopeliä. Ottelun kesto oli arviolta 3×17:35min. Ottelun onnistujista voisi manita ainakin Korhos Teron, joka pakin paikalta teki kaksi maalia.

Toinen peli Team One Wayta vastaan oli aika pitkälle samantyylinen kuin edellinenkin. Kaverilla painoi kuitenkin jaloissa, kun mukana oli yksi ainoa vaihtomies. Onneksi One Way sai muutaman vahvistuksen SBL:ltä ja ottelu olikin jo tasaisempi. Tempo väistämättä hieman tippui ja ehkä hienoisen lisäajan turvin One Way onnistui maalinteossa kolmesti ja tasoitti ottelun 7-7 parin viimeisen yli aika minuutin turvin =). Jos nyt jotain mainittavaa ottelusta voi sanoa, niin Make tais tehdä uransa ensimmäisen hattutempun.

Kiitokset turnaus järjestäjälle mukavasta ja ennen kaikkea hauskasta turnauksesta. Ja kiitokset myös V-divareiden johtojille, siis SBL:lle ja Team One Waylle. Toivottavasti ensi kaudella pelataan samassa sarjassa. Ja mikä tärkeintä, ehkä sitä saatiin muutama kinkkukilo karistettua, jos ei yhden pelaajan, niin edes koko joukkueen osalta.